Horoscop 25 iunie – 2 iulie 2015

BERBEC

Ca să ajungi acolo unde ţi-ai propus, trebuie să te înarmezi cu multă voinţă, dar să ai şi un dram de noroc, pentru că vei întâlni o sumedenie de piedici şi inamici pe parcurs. Succesul final depinde de capacitatea ta de a trece peste aceste oprelişti cu ambiţie şi curaj.
TAUR

Eşti obosit chiar din primele zile a lunii şi te gândeşti la concediu. Totuşi mai ai multe de rezolvat la serviciu. Trebuie să te organizezi mai bine, iar la nevoie, să ceri ajutor altor colegi. Pentru reuşită  îţi trebuie mai multă relaxare, fără să te legi de nimicuri.
GEMENI

Orice ţi s-ar propune, tot nu-ţi convine mediul în care lucrezi. Ori nu-ţi plac colegii care-ţi stau alături, ori nu-ţi convine funcţia pe care o ai, de aceea ai o atitudine retrasă, suspicioasă, ba chiar ostilă în faţa colegilor. Analizează lucrurile mai serios şi fără resentimente.
RAC

Aştepţi un  răspuns oficial care te ţine ca pe ghimpi în ultimele zile. Se pare că acesta apare şi readuce totul pe un făgaş normal. Te poţi linişti acum, e soluţia potrivită care va restabili echilibrul în unele planuri care ajunseseră în puncte critice. A meritat așteptarea.

LEU

Nu eşti mulţumit de felul în care te tratează unele persoane. Credeai că ţin la tine că te apreciază şi te respectă, dar descoperi azi că te-au criticat şi nu ţi-a picat bine deloc. Chiar dacă nu-ţi place trebuie să recunoști că un dram de adevăr în aceste critici există.

FECIOARĂ

Cine te are zilele acestea în preajmă, ar putea răsufla uşurat, pentru că ai soluţii concrete de a salva o situaţie neplăcută într-un moment dificil. Ai o stăpânire de sine de invidiat şi reuşeşti să înţelegi ce anume a dat peste cap toată situaţia, de s-a ajuns aici.

BALANŢA

Ai energia necesară şi multe idei curajoase. Va trebui să îţi canalizezi energia debordantă în direcţia corectă. Rezultatele vor fi excelente doar dacă reuşeşti să colaborezi cu cineva de încredere şi să vă adunaţi toate forţele pentru un scop comun.

SCORPION

Ceva îţi spune că urmează momente bune. Trebuie însă să mai ai un pic de răbdare și să nu te bucuri înainte. Probabil mai ai nevoie de câteva informaţii în plus înainte de a porni într-o direcţie deocamdată necunoscută.  Imediat ce veştile vor sosi, te vei apuca serios de treabă.

SĂGETĂTOR

La energia pe care o ai deja succesul bate la uşă. Dar mai ai nevoie de ceva important: de puţină susţinere de la cei din jur. Dacă ai câţiva colegi sinceri și corecţi pe care te poţi baza, cu siguranţă ești în stare să răstorni şi munţii din loc.

CAPRICORN

Ai o discuţie importantă cu partenerul de suflet despre lucruri extrem de serioase ce vă privesc pe amândoi. Stabiliţi  priorităţi, direcţii de abordare iar deciziile pe care le veţi lua acum vor avea efecte majore asupra traiului vostru de acum înainte.

VĂRSĂTOR

De unde nici nu te aştepţi, se iveşte azi o soluţie salvatoare care readuce totul la normal într-o problemă de la care nu mai sperai nimic bun. Iată o dovadă că niciodată nu trebuie să crezi în eşecuri şi să fii pesimist. E momentul  să pui din nou totul la punct cu calm.

PEŞTI

Primeşti o sumă  de bani neaşteptată. Nu trebuie  să cheltui aceşti bani pe lucruri  neimportante. Cel mai bine e să-ţi achiţi cât mai repede datoriile care te apasă cel mai tare. Chiar dacă datoriile îţi consumă toată suma câştigată ai să te simţi mult mai sigur pe tine.

Distribuie:

Postaţi un comentariu