Horoscop 23-30 octombrie 2014

BERBEC

Dacă cineva se oferă să te ajute să termini mai repede o sarcină de serviciu sau nişte treburi din casă nu-l refuza, pentru că va fi un sprijin important. Eşti obosit şi ai nevoie de un ajutor. Te-ai săturat de atâta gălăgie, eşti stresat, simţi nevoia de relaxare şi linişte.

TAUR

Te apropii de un succes care te ambiţionează şi trebuie să profiţi de această oportunitate. Ştii unde te afli şi încotro mergi, eşti conştient de eforturile care ţi se cer pentru a ajunge la reuşita finală. Succesul e foarte aproape, dar nu trebuie să te relaxezi încă.

GEMENI

A sosit timpul unei decizii foarte clare prin care să le arăţi celorlalţi că ştii ce vrei. Ai meditat îndelung asupra acestei hotărâri şi este un moment potrivit să acţionezi. Nu mai tergiversa lucrurile, exprimă-ţi ferm poziţia şi vei fi mulţumit.


RAC

Încearcă să nu răspunzi agresiv la provocările care apar din toate părţile, pentru că tu vei suferi cel mai mult. Unora puţin le pasă că nu eşti de acord şi te opui unor planuri. Sunt oameni care nu ştiu altceva decât să critice şi să atace pe oricine.


LEU

Nu e momentul unei judecăţi aspre la adresa altora, nici al unei riposte agresive împotriva celor care nu sunt de acord cu tine. Lasă-i pe cei nervoşi să se manifeste cum vor, aşteaptă dreptul la replică, vine momentul când îţi vei lua revanşa.


FECIOARĂ

Te implici şi ajuţi o persoană cunoscută, care are mare nevoie de sprijin. Ai trecut şi tu prin ceva similar şi îţi dai seama că un sprijin la greu contează uneori enorm. E felul tău de a mulţumi destinului fiindcă ai trecut și tu printr-un moment similar.


BALANŢA

Ai tendinţa să-ţi consumi energia în chestiuni minore. Nu e bine să investeşti atâta timp pentru rezultate nesemnificative. Poate reuşeşti să profiţi de avantajele care ţi se oferă. Cântăreşte mai atent câtă energie merită anumite activităţi, ca să nu pierzi vremea cu mărunţişuri.

SCORPION

Se ştie că ai o ambiţie de fier şi, dacă eşti provocat, descoperi în tine resurse de energie incredibile. Azi vine o veste care pe alţii i-ar fi doborât, dar nu şi pe tine. Tu te încarci cu şi mai multă energie, pregătit să-ţi iei revanşa şi să întorci lucrurile în favoarea ta.


SĂGETĂTOR

Eşti obosit şi nu vrei să-ţi recunoşti slăbiciunile. Oricât de extenuat ai fi, tot mai găseşti în tine un dram de energie pentru a face faţă unei noi provocări. Eşti activ din fire şi nu ai dori să se creadă despre tine că eşti comod sau că fugi de răspundere.


CAPRICORN

Te îndoieşti de lucrurile bune pe care le auzi şi nu reuşeşti să priveşti mai relaxat ceea ce se petrece în jur. Stai permanent sub tensiune, de parcă te aştepţi în orice clipă la un atac. Detaşează-te de temerile acestea, pentru că nu-şi au rostul.

VĂRSĂTOR

Ai ajuns într-un moment în care ți-ai pierdut speranţa că mai poate urma ceva bun. Nu eşti pesimist de felul tău, dar de data aceasta parcă ai rămas fără energie şi nu ştii dacă se mai poate face ceva. Momentan nu e bine să tragi concluzii pripite, pentru că vor apărea şi veştile bune.

PEŞTI

Ascultă părerile celor din jur, chiar dacă la prima vedere par contradictorii. Toate aceste informaţii le acumulezi acum şi, la un moment dat, vor fi în avantajul tău. Trebuie să te concentrezi asupra unui proiect ce va aduce transformări serioase în casa ta.

Distribuie:

Postaţi un comentariu