HOROSCOP 22 august 2013

Leu (23 iulie – 22 august)

Dimineaţă te simți obosit și agitat, este posibil să ai nişte discuţii neplăcute la locul de muncă. Eşti nemulţumit că o afacere sau ceva de genul ăsta nu a mers. Nu intra în discuţii neplăcute cu partenerul de viaţă, ar fi păcat să-ţi strici o relaţie bună.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Să nu spui lucruri pe care le va regreta mai târziu. Eşti un pic nervos şi neatent. Alege cuvintele cu atenție. Prietenii nu sunt de acord cu ideile tale şi te vor contrazice. Este posibil ca şi partenerul de viaţă să te înţeleagă greşit.

Balanţa (23 septembrie – 23 octombrie)

Apar nişte evenimente neașteptate, care îţi schimbă planurile complet. Mai bine renunţă la planurile personale de azi, pentru că nu vei reuşi să duci la capăt atât de multe. Există riscul să te complici. Ţine cont de sfaturile unui prieten apropiat.

Scorpion (24 octombrie – 21 noiembrie)

Este posibil să afli că o persoană apropiată este bolnavă. Va fi nevoie de ajutorul tău, de implicarea ta, poate chiar financiară. Se pare că faci mai multe drumuri. O femeie mai în vârstă îţi aduce nişte bani. Evita o ceartă cu persoana iubită.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Relațiile cu prietenii nu sunt dintre cele mai bune. Vrei să fii autoritar şi să-ţi impui punctul de vedere. Persoanele din jurul tău se simt dezamăgite. Încearcă să asculţi şi părerile celorlalţi şi mai ales a partenerului de viaţă. Este un moment favorabil pentru călătorie.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

S-ar putea să te confrunţi cu anumite dificultăți la locul de muncă, din cauza ideilor tale nonconformiste. Eşti sfătuit să rămâi calm având în vedere că nu toată lumea te va înţelege. Este posibil să întâlneşti o persoană pe care n-ai văzut-o demult.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Nu eşti în cea mai bună formă de comunicare. Evită să iei decizii majore, inclusiv la serviciu. Se pare că afli despre o călătorie sau delegaţie pe care le vei avea în viitor. Ar trebui să acorzi mai multă atenție nevoilor familiei tale.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune. Apar nişte discuţii însă, nelalocul lor, cu privire la relaţiile sentimentale. Încearcă să te înarmezi cu diplomaţie, te poţi baza pe nişte sfaturi venite de la o persoană mai în vârstă, din familie.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai mare nevoie de bani, pentru nişte planuri importante. Ai de rezolvat o mulţime de lucruri. Calculează atent finanţele de care dispui şi fii mai calm, să nu faci lucruri ce le regreţi mai târziu. Acordă mai multă atenţie relaţiilor sentimentale.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Te pregăteşti pentru un eveniment important cu cea mai mare atenţie. Este posibil să te macine nişte probleme financiare mai vechi. Sosesc nişte veşti bune, care îţi aduc bucuria în suflet, poate legate de bani.

Gemeni (21 mai – 22 iunie)

Ai tendinţa să fii critic cu persoanele din jurul tău, nu eşti mulţumit de nimic. Pe plan personal, simţi că trebuie să-ţi demonstrezi dragostea faţă de partenerul de viaţă, care te completează perfect. Fii atent la promisiunile făcute azi.

Rac (23 iunie – 22 iulie)

Trebuie să ai mare grijă cum te comporţi. Eşti irascibil, nervos şi certăreţ. Este posibil să primeşti nişte bani, chiar o sumă frumuşică. Ai grijă la relaţiile sentimentale, se pot deteriora din cauza unor discuţii legate de bani.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu