Horoscop 22 – 29 ianuarie 2015

BERBEC

Ai motive de bucurie care te fac să devii extrem de cheltuitor, ori extrem de generos, dorind să împărtăşeşti bucuria cu cei dragi. Eşti dornic de socializare, eşti într-o bună dispoziţie, plin de optimism, mulţumit de situaţia actuală.

TAUR

Cineva din preajma ta te îndrumă într-o direcţie greşită. Ar trebui să te opreşti un pic şi să fii mai atent la informaţiile pe care le primeşti. Cel care îţi dă sfaturi acum, probabil are intenţii incorecte sau nu se pricepe. Caută informaţia din alte surse, mult mai credibile.

GEMENI

Ai avut ceva răbdare să parcurgi nişte paşi obligatorii într-un demers de durată. Acum a venit momentul să se întrevadă rezultatele şi eşti destul de mulţumit. Meriţi felicitări pentru răbdarea avută pentru că, se ştie, nu stai tocmai bine la capitolul acesta.

RAC

Nu te simţi bine într-un mediu negativ, alături de oameni pesimişti. Încearcă să ieşi din acest spaţiu cât mai repede, pentru că mediul te poate influenţa în sens negativ, mai mult decât crezi. Evită persoanele care se plâng într-una și cred că numai ele au probleme pe pământ.

LEU

Eşti surment şi poate liniştea din weekend te-ar detaşa de toate şi ai avea parte de odihnă. Nu ai chef de nimic altceva decât de somn şi de linişte. Chiar dacă există unele gânduri apăsătoare pe sufletul tău, lasă-le la o parte şi detaşează-te de grijile zilnice.

FECIOARĂ

Nu te lasa furat de gânduri negre sau de cei pesimişti. Influenţă negativă a unor persoane din jurul tău, nu te ajută cu nimic. Probabil lucrurile negative se leagă de o chestiune materială care nu ţi-e nici ţie pe plac. Te laşi prea uşor înfrânt şi astfel îţi recunoşti neputinţa.

BALANŢA

Te laşi furat de iluzii, fără să îţi dai seama că ţinteşti lucruri imposibile. Trebuie să te trezeşti din visare şi să înţelegi mai obiectiv care e realitatea. Nu te amăgi singur că totul e roz şi frumos, pentru că va veni o zi în care vei descoperi adevărul şi vei regreta.

SCORPION

Ai impresia că la tot pasul cineva încearcă să te înşele. Nu exagera cu suspiciunea, pentru că nu toţi au ceva de ascuns şi nici nu cauta să-ţi facă ţie personal vreun rău. Psihicul tău este obosit şi vezi prea multe pericole şi inamici pretutindeni.

SĂGETĂTOR

Munceşti prea mult, nu vrei să laşi nimic la voia întâmplării. Te implici serios în sarcinile asumate şi încerci să rezolvi toate problemele apărute peste noapte. Eşti sigur că te îndrepţi spre un succes. Atenţie însă că vei avea nevoie de multă energie.

CAPRICORN

Eşti extrem de prudent. Auzi că ar exista pe undeva o problemă, legată de persoana ta. Dacă îţi vezi de treburile tale şi te faci că nu ai auzit nimic, lucrurile trec fără să fii afectat în niciun fel. Aşteaptă ca valul de furtuna să treacă pe lângă tine, fără să te atingă.

VĂRSĂTOR

Nu eşti într-o pasă prea bună din punct de vedere emoţional, dar starea ta este generată de relaţia cu o persoană aflată într-o situaţie neplăcută. Te impresionează atât de mult, încât pui la suflet tot ceea ce i se întâmplă. Totuşi nu-ţi strica ziua pentru alţii, fiindcă ai şi tu problemele tale.

PEŞTI

Te-ai bazat mult pe ajutorul unei persoane care ţi-a promis marea cu sarea. Din păcate nu se ţine de cuvânt, spre dezamăgirea ta profundă. Nu te supăra pe neseriozitatea acelui amic, e o lecţie bună de viaţă, ca să nu te mai încrezi orbeşte în promisiuni neserioase.

Distribuie:

Postaţi un comentariu