Horoscop 21 august 2013

Leu (23 iulie – 22 august)

Te gândeşti să faci nişte cheltuile importante pentru confortul personal. Ai încredere în intuiţie. Evită discuţiile în contradictoriu, legate de aceste cheltuieli, cu partenerul de viaţă sau cu o rudă apropiată. Trebuie sa acorzi mai multă atenţie persoanei iubite.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Eşti plin de energie şi puetere de muncă. Fii mai atent şi cântăreşte priorităţile în funcţie de importanţa lor. Evită discuţiile în contradictoriu cu colegii şi nu exagera. E bine să nu te angajezi în activităţi stresante.

Balanţa (23 septembrie – 23 octombrie)

Primeşti nişte veşti foarte bune şi te bucuri alături de prieteni şi colegi. Te remarci uşor prin idei şi soluţii foarte bune. Nu-ţi pune toate speranţele într-o afacere care arată promiţător. E posibil să apară o problema sentimentală.

Scorpion (24 octombrie – 21 noiembrie)

Eşti foarte determinat şi încrezător în forţele proprii, este posibil să ai succesul de partea ta. Eşti prins cu multe probleme. Faci planuri de viitor cu partenerul de viaţă dar este posibil sa te confrunţi cu anumite probleme sentimentale.

Săgetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai fost foarte ocupat în ultima perioadă. Nu critica persoanele de lângă tine, trebuie sa fii mai îngăduitor. Ai grijă să rezolvi anumite probleme de familie, indelung amanate. O să te întâlneşti cu o persoană pe care nu ai văzut-o de mult.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

O persoană deosebită îţi atrage atenţia prin sfaturile şi ideile bune, care merită puse în practică. Nu este un moment potrivit pentru a începe anumite discuţii sentimentale. Este de preferat să fii calm şi să te înarmezi cu răbdare. Ai grijă sa nu provoci scene de gelozie.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Te simţi confuz în urma unor neînţelegeri în viaţa sentimentală. Te-ai obişnuit să ai parte de multe lucruri bune, dar ele se termină la un moment dat. Acceptă ajutorul unor prieteni apropiaţi şi evită certurile în familie.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Ai senzaţia că timpul zboară mult prea repede şi acest lucru te întristează. O neînţelegere cu un prieten bun te face să priveşti viaţa cu supărare. Te enervezi şi ai impresia că trece timpul fără folos. Este de preferat să ieşi un pic din amorţeală, să te distrezi.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Simţi nevoia să te întâlneşti cu prietenii sau cu rudele, să schimbi rutina zilnică. Eşti puţin mai arţăgos ca de obicei, învaţă să te stăpâneşti şi să te calmezi. Nu este o zi bună pentru întâlniri de afaceri sau luarea unor decizii importante.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Ai unele proiecte importante de terminat dar nu te poţi concentra. Te retragi şi încerci singur să rezolvi problemele apărute. Nu-ţi bate capul prea mult cu acestea, mai bine concentrează-te pe familie şi lucrurile urgente.

Gemeni (21 mai – 22 iunie)

Eşti irascibil şi nemulţumit că una dintre bucuriile aşteptate de tine nu apare. Relaţiile de afaceri s-ar putea să fie afectate dacă nu rămâi calm şi calculat. Evită încheierea de afaceri sau tranzacţii financiare eşti predispus să faci greşeli.

Rac (23 iunie – 22 iulie)

Vei cunoaşte oameni noi cu care vei colabora foarte bine datorită eforturilor tale de socializare. Să lucrezi pe cont propriu nu este un avantaj. Se iveşte ocazia să pleci într-o călătorie, ceea ce ar putea supăra persoana iubită.

Distribuie:

Postaţi un comentariu