Horoscop 21 – 28 mai 2015

BERBEC

Te cam joci cu norocul şi ai putea să ratezi o şansă excepţională doar pentru că iei lucrurile prea în glumă. Superficialitatea ta se poate solda cu ratarea unei şanse mari care trece pe lângă tine. E momentul să nu tratezi în glumă chiar totul.

TAUR

Faci echipă bună cu un coleg mai experimentat decât tine. Amândoi sunteţi la fel de bine intenţionaţi şi colaboraţi foarte bine. Dacă o să continuaţi munca în echipă, rezultatele comune ar fi excepţionale. Ai ocazia să câştigi un om de încredere.

GEMENI

Nu ajunge doar să visezi frumos la proiecte importante.  Trebuie să te şi implici serios la treabă. Urmează exemplul acelor persoane care şi-au atins scopul printr-un efort susţinut. Mergi pe drumul tău şi nu încerca să laşi lucrurile din mână.

RAC

Mare atenţie la propunerile care apar în aceste zile, deoarece pot deschide o perspectivă nouă în viaţa ta. Ai şansa de a te asocia într-o afacere sau să participi la un eveniment deosebit, prilej excelent de socializare, de comunicare, de a te pune mai bine în valoare.

LEU

Nu te baza pe promisiunile unui coleg care se oferă să te ajute să duci la îndeplinire o acţiune dificilă. E numai gura de el şi informaţiile pe care ţi le transmite nu sunt de încredere. Ori e şi el dezinformat ori intenţiile sale sunt negative. Rămâne de văzut.

FECIOARĂ

Stai ca pe ghimpi în aşteptarea unei veşti care nu te mulţumeşte deloc. Nu ai încotro, trebuie s-o accepţi că atare, deoarece nu depinde de tine. Chiar dacă eşti un om cu pretenţii mari, uneori trebuie să mai treci cu vederea şi să accepţi anumite lucruri aşa cum sunt.

BALANŢA

Te foloseşti de talentele tale de bun judecător într-o situaţie cu diverse moduri de interpretare. Cineva apelează la tine, tocmai pentru că îţi cunoaşte reputaţia corectă, care vede lucrurile neutru. Găseşti o alternativă total diferită la toate ideile vehiculate până acum.

SCORPION

Priveşti cu mult interes spre perioada imediat următoare pentru că ai primit o veste care îţi spune că totul va merge foarte bine spre ce ţi-ai propus. Practic, deschizi o nouă etapă. Totul e să nu pretinzi rezultate imediate şi să aştepţi cu răbdare clipa când visul se va împlini.

SĂGETĂTOR

Treci cu brio printr-un moment critic, ce ar fi putut lăsa urme neplăcute asupra ta şi asupra celor care îţi sunt aproape, dar nu te laşi copleşit de griji şi emoţii negative. Ai un talent aparte de a rezolva favorabil situaţiile în care apare tensiune.

CAPRICORN

Ghinioanele nu iartă pe nimeni, iar azi eşti şi tu vizat de o situaţie care îţi taie tot elanul. Ai impresia că toate piedicile s-au adunat în calea ta şi nu mai poţi ajunge la ce ai dorit. E un moment în care descoperi cu tristeţe că ai şi duşmani, nu numai prieteni.

VĂRSĂTOR

Vestea bună care apare astăzi prin intermediul unui prieten te ia prin surprindere, încât aproape că nu ştii cum să reacţionezi. Important e să te bucuri sincer de ceea ce auzi şi să fii recunoscător celor care au contribuit la atingerea acestui rezultat bun.

PEŞTI

Timpul pare să fie cel mai mare duşman al planurilor tale pentru viitor. Ziua trece într-o clipă, iar tu eşti un clocot de nerăbdare. Trebuie să te organizezi mai eficient, ca să foloseşti timpul pe care-l ai la dispoziţie și să nu-l risipeşti pe lucruri inutile.

Distribuie:

Postaţi un comentariu