Horoscop 21 – 28 aprilie 2016

eepurl.com

Berbec

Te gândeşti de mai multă vreme la un câştig suplimentar. E momentul să profiţi şi să te afirmi la locul de muncă sau să te implici într-o nouă colaborare. Este posibil să reuşeşti, bazându-te pe intuiţia şi creativitatea ta.

Taur

Afli că anumite planuri care le-ai făcut pentru săptămâna viitoare ţi se dau peste cap. Se întrevăd nişte schimbări care aparent nu sunt pe placul tău şi care te indispun pe moment. Relaţiile cu cei din jur devin sensibile chiar fragile.

Gemeni

Ai șansa de a câştiga nişte bani frumoşi. Ai îndeplinit nişte obligaţii importante pe care le-ai dus la bun sfârşit. Este motivul pentru care lumea te apreciază. Apare oportunitatea unei afaceri interesante care te poate ajuta pe viitor.

Rac

Eşti plin de energie pozitivă. Optimismul te împinge să faci planuri de viitor legate de familie şi casă. Dacă trebuie să iei nişte decizii importante, o poţi face ascultând de intuiţie care te ajută mult în această perioadă.

Leu

Te simţi în formă, eşti binedispus şi te gândeşti la posibilitatea de a câştiga nişte bani. Te macină şi gândul cu privire la o datorie mai veche. E posibil să apară o oportunitate de câştig,   neaşteptată.  Un pic de relaxare nu-ţi strică.

Fecioara

E momentul să rezolvi favorabil, o situaţie mai veche, care te apasă de multă vreme. Un prieten sau cineva apropiat  te ajută să treci peste un moment delicat care apare pe nepusă masă. Ai şansa de a rezolva onorabil lucrurile.

Balanţa

Ai o perioadă plină de muncă şi o mulţime de probleme de rezolvat. Parcă timpul zboară. E posibil să câştigi nişte bani sau să primeşti o veste referitoare la un câştig. Urmează un weekend plin de planuri şi idei.

Scorpion

Se anunţă nu peste multă vreme o cheltuială mai importantă, poate o nuntă. Te gândeşti cum să obţii nişte bani în plus şi îţi faci planuri de viitor. La serviciu, intuiţia te ajută să iei decizii corecte. Mai multă atenţie cu cine vorbeşti şi ce vorbeşti.

Săgetător

Este posibil să pleci într-o călătorie sau o delegaţie. Financiar, te descurci bine, dar nu eşti foarte mulţumit. Încearcă să te relaxezi, profită de acest weekend, nu te mai concentra pe problemele de la serviciu care oricum nu-ţi dau pace.

Capricorn

Ai de îndeplinit o sarcină dificilă la serviciu. Eşti stresat şi ţi-e frică să nu faci vreo greşeală. Există şanse de reuşită, însă cel mai potrivit lucru ar fi să te înarmezi cu răbdare şi calm. Analizează lucrurile la rece nu sub imperiul emoţiilor.

Vărsător

Nişte colegi, nu te prea înghit, te invidiază, te bârfesc însă nu-i băga prea mult în seamă. Mergi înainte, arată că nu-ţi pasă. Cu cât eşti mai indiferent la vorbele lor cu atât dai dovadă de inteligență şi ai numai de câştigat.

Peşti

Apar nişte probleme importante de rezolvat. Nu-ţi pică bine fiindcă aveai alte planuri în acţiune. Cu un pic de stres şi oboseală reuşeşti să le rezolvi şi pe acestea. În weekend eşti foarte surmenat, ai mare nevoie de odihnă.

Postaţi un comentariu