Horoscop 20-27 noiembrie 2014

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

BERBEC

Nesiguranţa care s-a infiltrat în sufletul tău te duce la un comportament capricios. Acum eşti vesel şi simpatic, imediat aluneci spre pesimism şi depresie, încât e greu ca cei din jur să te mai înţeleagă. Pe de altă parte nici tu nu eşti prea sigur de ceea ce vrei să faci.

TAUR

Trebuie să faci un efort şi să mai reduci din pretenţiile tale care uneori sunt exagerate. Nu uita că adaptabilitatea înseamnă ca să accepţi şi opiniile altora. Nu să încerci să-i schimbi pe ceilalţi după cum vezi tu lucrurile. S-ar putea să greşeşti.

GEMENI

Ceea ce faci acum, îşi va arăta urmările în timp. Investeşte în viitorul tău, cu calm şi constinciozitate. Important e să ai şi răbdarea necesară pentru a parcurge etapele obligatorii. Nu prea eşti răbdător de felul tău, dar trebuie să te schimbi, pentru a obtine succesul.

RAC

Trebuie să apelezi la o persoană cu experienţă şi bine informată pentru rezolvarea unei probleme destul de complicate. Nu te apuca singur fiindcă s-ar putea să nu-ţi iasă. Important pentru ceilalţi e să rezolvi problema nu să dai dovadă de zel inutil.

LEU

Îţi pui mari speranţe în viitor, şi priveşti spre perioada următoare cu încredere, convins că va fi mai bine. Simţi că viitorul tău va fi mult mai luminos decât acum. Planurile tale de acum se pot materializa, în curând, spre sfârşitul anului.

FECIOARĂ

Eşti un factor de echilibru într-un mediu foarte oscilant. Colegii care te au azi în preajmă, vor simţi că se afla pe un teren mai sigur, pentru că tu le inspiri siguranţă şi încredere. Ai darul de a-i ajuta să analizeze corect şi imparţial situaţiile apărute.

BALANŢA

Eşti uşor expus riscurilor de a nu rezolva nişte treburi importante. Trebuie să priveşti lucrurile mult mai atent, astfel încât să nu te hazardezi spre decizii ce ţi-ar putea crea probleme. Cu calm, judecând lucrurile de două ori, vei reuşeşti să rezolvi situaţia dificilă apărută.

SCORPION

Eşti destul de obosit la final de săptămână. Ai avut o perioadă extrem de încărcată, în care ai acumulat mult stres şi o stare generală proastă, de aceea ar fi bine să găseşti ceva care să te relaxeze. Ai nevoie de odihnă şi de o zi în care să nu făci nimic.

SĂGETĂTOR

Ai atât de multe de făcut, încât preiei pe umerii tăi mai mult decât poţi duce. Nu scapi de muncă, nici în weekend. Te înhami la sarcini grele, dar care te satisfac pe deplin. Iniţiativele tale, vor ajunge la rezultate de care vei fi mândru la un moment dat.

CAPRICORN

Nimic nu te doare mai tare decât să descoperi că cei în care ai investit încredere încearcă să te mintă sau să profite de bunăvoinţa ta. Vezi cu ochii tăi anumite gesturi incorecte ale unui amic dar încerci să treci cu vederea acest lucru, deocamdată.

VĂRSĂTOR

Eşti mulţumit de rezultatele acestei săptămâni. Ai muncit mult, eşti obosit, dar vezi cu ochii tăi rezultatele concrete ale acestor eforturi. Dacă tot ai ajuns la un final, ar fi bine să iei o pauză, să te rupi de tot stresul acumulat şi să te gândeşti la odihnă.

PEŞTI

Ca să-ţi atingi un scop, uneori eşti nevoit să încalci anumite regulile clare, chiar dacă nu-ţi place. Visul tău cere sacrificii pe parcurs: uneori e nevoie şi de puţină făţărnicie, alteori de căi ocolitoare, într-un cuvânt, de multă diplomaţie.

Postaţi un comentariu