Horoscop 20 – 27 iulie 2017

Berbec

Acordă-ţi timpul necesar pentru a te organiza şi a te pregăti pentru diverse întâlniri importante. Atenţie la impulsivitate.  Nu reacţiona brusc şi gândeşte-te de două ori înainte de a vorbi, doar astfel vei putea beneficia de relaţiile cu cei din jur.

Taur

Deşi îţi place munca în echipa, singur vei rezolva acum mult mai repede problemele importante. Nu lăsa agitaţia să te împingă la acţiuni impulsive acasă sau la serviciu, chiar dacă te simţi limitat în anumite situaţii.

Gemeni

Mintea ta e prinsă în fantezii ireale. Încearcă să te concentrezi asupra carierei şi să fii mai atent la serviciu, pentru că apare tendinţa de a-ţi lăsa mintea să rătăcească în timp ce alţii vorbesc. Finalul de săptămână va fi unul dedicat distracţiei.

Rac

Este timpul să iei o pauză să te linişteşti şi să analizezi lucrurile cât se poate de bine. Îţi este uşor să socializezi aşa că relaţiile noi pe care le faci se vor dovedi extrem de benefice pentru cariera şi viitorul tău.

Leu

Poţi profita de această perioadă care va veni cu multe ocazii pentru distracţii şi relaxare. Este o perioadă în care te deschizi mai mult emoţional şi vei găsi această experienţă incredibil de plăcută. Asigură-te că există un echilibru între ceea ce primeşti şi ceea ce oferi.

Fecioară

Păstrează-ţi mintea deschisă pentru că există multe lucruri pe care trebuie să le înveţi acum despre oamenii noi care vor să intre în viaţa ta. Nu permite că indecizia şi neliniştea unei persoane apropiate să te aducă la limita răbdării. În weekend primeşti o veste bună.

Balanţa

Te vei confrunta cu dilema alegerii între ce arată bine şi ce este corect. La serviciu e bine să faci un pas înapoi şi să laşi pe alţii să se bage în faţă în acest moment. E timpul să schimbi direcţia şi să pui în aplicare planuri şi idei, noi.

Scorpion

În viaţa ta apare o persoană faţă de care credeai că nu mai simţi nimic. Fii atent la ceea ce faci. Mai bine clarifica lucrurile din start pentru a nu intra într-o stare de incertitudine. Acordă mai multă atenţiei odihnei şi relaxării.

Săgetător

Problemele de serviciu sunt prioritare acum pentru tine pentru că vrei să ştii exact cum stai cu cariera ta. Discuţiile pe care le-ai avut la serviciu ar trebui să îţi ofere o altă perspectivă şi opţiuni în care nu ai crezut anterior. Te bucuri de suport şi sprijin.

Capricorn

Poţi finaliza acum lucruri pe care nu credeai că le vei mai termina vreodată. Ai atitudinea potrivită pentru a face faţă chiar şi celor mai dificile persoane. Ai grijă, totuşi, la detaliile mărunte, pentru că ele pot deveni obstacole mari şi rezolvarea lor ar însemna pierdere inutilă de timp şi energie.

Vărsător

E posibil să te confrunţi cu probleme financiare în zilele următoare. Banii vin, dar nu îţi rămân în mână. Ai nişte promisiuni mai vechi dar ele nu se vor concretiza acum. Nu îţi pierde speranţa şi nu abandona, totul se va termina cu bine.

Peşti

Nu pari să te simţi confortabil cu noile responsabilităţi pe care le-ai primit. Ţi-ar fi mult mai bine dacă ai fi degrevat de aceste sarcini care nu ţi se potrivesc deloc. Încrederea în sine te ajută mult, aşa că poți să iei decizii importante.

Distribuie:

Postaţi un comentariu