Horoscop 20 – 27 august 2015

BERBEC

Eşti foarte optimist atunci când priveşti înainte, convins că te îndrepţi spre un succes important. E posibil să primeşti şi o veste excelentă, despre ceea ce te aşteaptă de acum înainte. Răbdarea te încearcă şi parcă zilele trec cu încetinitorul. Poate e mai bine aşa.

TAUR

E un moment în care trebuie să faci o alegere importantă. Nu ştii ce să alegi acum, pentru că eşti la mijloc între două variante, ambele interesante. E greu, fiindcă raţiunea zice una, iar simţurile interioare spun altceva. Uneori e bine să te laşi condus de instinct.

GEMENI

Ai nevoie de un ajutor şi te gândeşti imediat la prietenii tăi. Din păcate, unii caută tot felul de scuze şi motive să nu te ajute, ceea ce te deranjează enorm. E o lecţie bună, care te învaţă să îţi alegi cu mai multă atenţie prietenii şi colaboratorii.

RAC

Nu crede tot ce ţi se spune în aceste zile, pentru că cineva încearcă să te inducă în eroare. Informaţiile primite nu sunt demne de încredere, de aceea e bine să le verifici temeinic. Ai şi tu mari dubii cu privire la anumite persoane, aşa că prudența e la mare preț.

LEU

Apare un musafir nepoftit, care pentru început te enervează dar care reuşeşte rapid să anime atmosfera din jurul său. Este motivul pentru care supărarea îţi trece şi parcă uiţi de grijile zilnice. Uneori un pic de relaxare şi veselie contează enorm.

FECIOARĂ

Eşti plin de energie şi poftă de viaţă. Dacă reuşeşti să te menţii la acelaşi nivel şi pe mai departe, ai numai şi numai de câştigat. Dacă mai atragi de partea ta şi nişte prieteni care au încredere în tine poţi fi sigur că îţi atingi, pas cu pas, ţelurile propuse.

BALANŢA

Eşti foarte aproape de a obţine un lucru important, visat de mai multă vreme. Mai ai doar un pas de făcut şi cu puţin noroc, eşti acolo unde ţi-ai propus. Mai ai nevoie doar de o anumită informaţie pe care trebuie să o primeşti în aceste zile.

SCORPION

Unii oameni nu fac altceva decât să taie aripile celor care au curaj. Nu pleca urechea la criticile lor, pentru că ei nu au cum să-ţi înţeleagă planurile. Important e să crezi tu cu tărie în ele şi să nu te laşi oprit din elan de acei oameni puşi mereu pe răutăţi.

SĂGETĂTOR

Pui punct unei etape care a durat mult şi ţi-a consumat toate resursele de energie. Acum urmează partea cea mai grea, aşteptarea unor rezultate. Nu mai ai răbdare, eşti agitat şi nervos. E momentul să te linişteşti pentru câteva zile în acest weekend binevenit.

CAPRICORN

Un eveniment fericit animă atmosfera din jurul tău. Este o bucurie să te întâlneşti cu nişte persoane dragi. care te primesc cu braţele deschise. Veştile care vin de la rude şi prieteni sunt motiv de sărbătoare, pentru că afli numai lucruri bune.

VĂRSĂTOR

De multe ori chiar dacă faci lucruri bune sau ajuți pe cineva, nu vei primi întotdeauna aplauze şi laude. Trebuie să te obişnuieşti cu gândul că anumite lucruri le faci pentru sufletul tău si nu pentru aplauzele sau aprecierile venite de la alte persoane.

PEŞTI

Nu pune la suflet conflictele care apar în jurul tău. Priveşte-le relaxat şi detaşat, fiindcă nu eşti implicat cu nimic în ele. Sunt doar mici răutăţi. Dacă totuşi cineva te atacă răspunde cu umor, pentru că numai aşa vei trece peste răutăți fără să te deranjeze.

Distribuie:

Postaţi un comentariu