Horoscop 2 – 9 aprilie 2015

BERBEC

Nu îţi convine ritmul extrem de lent cu care merg lucrurile. Fire agitată şi iute cum eşti, vrei rezultate imediat. Încearcă să ai mai multă răbdare, să aştepţi ca totul să evolueze în ritmul firesc, pentru că uneori graba poate da multe peste cap, în defavoarea ta.

TAUR

Se iveşte o problemă în planurile tale. Cineva nepoftit îşi bagă nasul în afacerile tale, având intenţii neclare, posibil negative şi se opune planurilor tale. Din cauza intervenţiei sale, baţi pasul pe loc şi nu poţi trece mai departe până nu repari ceea ce a stricat acea persoană.

GEMENI

E o perioadă a distracţiei şi a bunei dispoziţii, în care te poţi exprima liber, fără complexe. Nu te gândi nici la ce va spune lumea, nici la vârsta pe care o ai, pentru că cele mai importante lucruri în viaţă sunt optimismul şi tinereţea sufletului. Râsul e ca un medicament.

RAC

Nu ai rezolvat corect o situaţie din trecut, care trebuie adusă la normal. Încearcă să analizezi la rece problema, să judeci raţional, fără influenţe emoţionale, pentru că, la originea problemei, se află un neadevăr, o eroare, poate lipsa de onestitate a unei persoane.

LEU

Ai stat încordat în aşteptarea unui moment care se pare că se va materializa  în zilele următoare. Poate este vorba de o informaţie prețioasă sau de o întâlnire importantă ce urma să îţi aducă un răspuns esenţial pentru tine. Îţi trebuie însă un pic de răbdare.

FECIOARĂ

Trebuie să recunoşti că, într-o anumită situaţie,  te-ai pripit şi ai judecat greşit lucrurile. Poate, acum e momentul potrivit de a restabili echilibrul firesc şi de a repara ce se mai poate. Ai ceva de învăţat din cele întâmplate, motiv pentru care orice greşeală uneori e binevenită.

BALANŢA

Ai o suferinţă pe suflet, dar nu vrei să o spui şi altora, ca să nu le strici dispoziţia. E problema ta, în fond, şi vrei să o rezolvi singur, fără a te plânge la toată lumea. Nu de compătimire ai tu nevoie acum, ci doar de puţină linişte, până ce totul revine la normal.

SCORPION

Nu te simţi bine în mediul în care te afli. Se pare că cei din anturaj te influenţează negativ cu poveştile lor triste care aduc o atmosferă tensionată. Dacă nu vrei să-ţi strici zilele din cauza unor astfel de discuţii, mai bine părăseşte astfel de medii.

SĂGETĂTOR

Chiar dacă eşti obosit, nimic nu te opreşte să faci planuri din ce în ce mai complicate pentru perioada următoare. Parcă îţi place să te chinui singur şi te bagi în acţiuni dificile. Ai planuri mari care nu pot fi materializate decât printr-un efort uriaş.

CAPRICORN

Scapi că prin urechile acului de o situaţie complicată care ţi-ar fi putut strica nişte planuri. Practic, te retragi la momentul potrivit exact la momentul oportun şi scapi de un conflict neplăcut care ţi-ar fi stricat multe din planurile tale de viitor.

VĂRSĂTOR

Weekendul care vine te ajută să te detaşezi de problemele pe care le-ai întâmpinat de-a lungul săptămânii. Eşti încă afectat de unele eşecuri sau critici cu care te-ai confruntat zilele trecute, dar în loc să găseşti soluţii sau să te linişteşti, transformi aceste probleme în obsesii.

PEŞTI

Ai mai multe datorii de plătit în acelaşi timp. Nu eşti foarte sigur pe veniturile tale din perioada imediat următoare. Reuşeşti să le duci pe toate la capăt doar dacă eşti cumpătat şi nu te arunci în cheltuieli pe care nu ţi le poţi permite.

Distribuie:

Postaţi un comentariu