Horoscop 19 – 26 martie 2015

BERBEC

Nu ai prea multă încredere în forţele proprii, de aceea refuzi orice invitaţie de a te alătura unor activităţi mai dinamice. Vrei să fii lăsat în pace, să te bucuri de weekend, departe de miezul tuturor evenimentelor, pentru că ai mare nevoie de odihnă.

TAUR

Te îndoieşti de o şansă care ţi se oferă pe tavă zilele acestea. Dacă mai stai mult pe gânduri, s-ar putea să o pierzi. Uneori trebuie să iei decizii rapide şi să ai de partea ta şi norocul care reprezintă până la urma şansa reuşitei.

GEMENI

Starea ta emoţională este legată de apropierea unui eveniment pe care toată familia îl aşteaptă cu interes maxim. Pregătiţi împreună un moment care are un rol în destinul comun. Te bucuri şi de susţinerea familiei şi alături de cei dragi, ajungi mai repede la rezultate bune.

RAC

Ai planuri mari legate de viitorul tău profesional, iar discuţia pe care o porţi cu o persoană demnă de tot respectul, are un efect mobilizator asupra ta. Îţi dă alt chef să te apuci de treabă, să urci mai sus, să mergi mai departe, devenind un bun exemplu pentru tine.

LEU

În anturajul tău obişnuit apare astăzi o persoană inteligentă care te cam domină. Deşi poate suferi un pic în sinea ta, uită-te atent la poveţele care vin de la această persoană, pentru că ai lucruri de învăţat. Primeşti o mulţime de răspunsuri şi soluţii interesante.

FECIOARĂ

Numai tu ştii cum să gestionezi sumele de bani pe care le deţii ca să nu laşi nicio datorie neachitată. Eşti atent la cele mai mici costuri, nu arunci banii pe fereastră, pentru că numai spiritul econom te va ajuta să-ţi achiţi restantele.

BALANŢA

Nu suporţi rutina care s-a instalat în unele activităţi cu care te-ai obişnuit şi vrei deja o schimbare. Chiar dacă rutina e benefică, pentru că te ajută să te concentrezi mai bine la toate detaliile, totuşi parcă nu te poţi mulţumi cu o atmosferă liniștită și lipsită de noutate.


SCORPION

Grijile pot fi alungate dacă fugi de singurătate şi dacă te alături unor prieteni de la care să te molipseşti cu bună dispoziţie. Izolarea nu îţi prieşte, ci oferă cadrul perfect pentru a scoate la iveală regrete, resentimente sau amintiri neplăcute.

SĂGETĂTOR

Informaţia pe care o primeşti astăzi de la un prieten are un efect energizant asupra ta. Doreşti să porneşti ceva nou şi interesant şi e bine să baţi fierul cât e cald. Entuziasmul specific oricărui început trebuie folosit din plin, pentru că totul va înainta foarte repede.

CAPRICORN

Nu eşti mulţumit de roadele eforturilor tale şi începi să-ţi găseşti singur defecte. Dacă tu nu ai o impresie bună despre tine , cum ai putea pretinde ca alţii să aprecieze ce ai făcut. Chiar dacă ştii că ai greşit, nu trebuie să pleci capul, fiindcă uneori din greşeli se învaţă.

VĂRSĂTOR

Nu îţi plac discuţiile în contradictoriu, dar nici nu ştii să le aplanezi. Intri în contact cu persoane mai nervoase din fire. Deşi eşti de părere că orice conflict poate fi aplanat dacă tonul este calm, ceilalţi sunt de altă părere şi acţionează verbal, agresiv.

PEŞTI

Banii sunt principalul impediment care nu te lasă să duci la capăt un proiect important. E nevoie de o infuzie de capital, dar nu ai banii respectivi, deocamdată. Ori găseşti rapid altă soluţie, ori renunţi la planurile tale, căutând alt plan ceva mai realist din punct de vedere financiar.

Distribuie:

Postaţi un comentariu