Horoscop 18 – 25 iunie 2015

BERBEC

Ai ocazia să cunoşti persoane noi, de la care afli o mulţime de informaţii interesante care te ajută în viitor. Există şansa de a cunoaşte o persoană faţă de care ai o atracţie specială, cu şansa de a dezvolta o  relaţie de prietenie, de afaceri sau chiar de iubire.

TAUR

Eşti dispus să cheltuieşti o anumită sumă de bani pentru a-ţi atinge un scop important. E o investiţie pe care o consideri rentabilă, de roadele căreia te vei bucura în timp. Atenţie însă la anumite detalii care sunt extrem de importante.

GEMENI

Răbdarea îţi este pusă din greu la încercare, dar ai suficient calm  să aştepţi până la capăt. Primeşti o veste foarte bună care are rolul de a alunga starea de nelinişte în care te afli. Descoperi cu această ocazie că totul are o rezolvare dacă eşti calm şi răbdător.

RAC

Începi să vezi în jur numai piedici. În loc să te bucuri că totul s-a aşezat pe un făgaş cât de cât normal, cauţi nod în papură şi ai mereu senzaţia că în spatele tău se afla cineva care îţi pune piedici. Ai nevoie de un dram de optimism şi mai multă încredere în oameni.

LEU

Cineva îţi cere un sfat sau un ajutor într-o problemă pe care nu o poate rezolva de unul singur. Îţi place să ajuţi dar nici nu vrei să te bagi neapărat în treburile altora fără ca aceştia să îţi ceară ajutorul. Oricum ai parte de respect şi prietenie sinceră.

FECIOARĂ

Nu trebuie să pui la suflet toate conflictele care se încing în jurul tău, pentru că nu merită atâta atenţie. Sunt simple dispute pe marginea unor păreri contradictorii. Umorul e cea mai bună armă care poate dezamorsa uneori orice stare conflictuală.

BALANŢA

În anturajul tău există o persoană cam nervoasă care are tendinţa de a se certa cu toată lumea. În schimb tu şi tovarăşii tăi arătaţi multă toleranţă şi nu turnaţi gaz pe foc când nu trebuie. Cu calm şi înţelegere se destinde treptat atmosfera tensionată.

SCORPION

Aşteptai nişte bani şi iată că norocul îţi surâde acum. Intri în posesia sumei respective şi eşti gata să o foloseşti într-o direcţie potrivită. Eşti mulţumit de banii pe care îi ai la dispoziţie, şi eşti sigur că o mare parte din probelme, se vor rezolva favorabil.
SĂGETĂTOR

Eşti plin de energie şi toate ideile care îţi vin în minte sunt originale şi interesante. Eşti genul de om care se entuziasmează repede în faţă noilor provocări, motiv pentru care vei încerca să pui în practică cele mai îndrăzneţe idei. Greul abia începe.

CAPRICORN

Priveşti cu mult optimism spre viitor şi eşti conştient că succesul final depinde numai de energia şi voinţa pe care o ai. Eşti conştient că miracolele nu apar din senin, aşa că te pui pe treabă serioasă. Dar e singura cale pentru a ajunge unde vrei.

VĂRSĂTOR

Nu te grăbi, ia lucrurile încet, unul câte unul, pentru că de multe ori grabă strica treaba. Răbdarea şi simţul măsurii în tot ceea ce faci sunt cheia succesului în acest caz. Deciziile pripite nu sunt în avantajul tău, deci abordează lucrurile cu mult calm.

PEŞTI

Nu ajunge doar să visezi frumos şi să faci planuri măreţe din vorbe. Dacă nu ţi se oferă nimic pe tavă, atunci e nevoie de totala ta implicare pentru a-ţi îndeplinii scopul. Dacă reuşeşti să tratezi cu seriozitate lucrurile vei avea numai de câştigat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu