Horoscop 18.09 – 25.09.2014

BERBEC

Nu eşti tu cel de altădată, te comporţi ceva mai reţinut, ţi-ai pierdut curajul şi energia şi nu dai randament în ceea ce faci. Parcă ţi-ar fi teamă de ceva şi ai impresia că nu poţi mai mult de atât. Ai nevoie de o motivaţie puternică care să te preocupe şi astfel treci peste acest moment.


TAUR

Eşti mai rezervat în privinţa unor evenimente care urmează să se petreacă în viaţa ta şi nu te mai aventurezi la primul impuls, ca altădată. Ba chiar le tai elanul celor care sunt entuziaști, atrăgându-le atenţia asupra riscurilor.

GEMENI

Ca să-ţi poţi împlini un vis, trebuie să pregăteşti lucrurile cu multă atenţie, deoarece succesul depinde de ceea ce investeşti în acest plan. Sfaturile unor prieteni se vor dovedi extrem de folositoare, pentru că unii dintre ei au trecut prin ceva similar.


RAC

Cei din preajma ta au nişte probleme care-i obligă să fie ceva mai reţinuţi, în schimb tu pari mai curajos, gata să te implici în orice nouă provocare, fără să te gândeşti la riscuri şi consecinţe. Dacă faci totul cu cap, vei trece peste toate cu succes.

LEU

Viitorul te entuziasmează la maximum pentru că ai primit o veste interesantă. Îţi manifești personalitatea cu deplină încredere în valoarea ta personală şi nu dai semne nici de modestie, nici de timiditate. Ştii ce poţi, deci nu are rost să te laşi condus de alţii.


FECIOARĂ

Viaţa de familie este în prim plan, pentru că aici se petrec cele mai interesante evenimente. Atmosfera este plăcută. Participi la un moment festiv în familia ta, ori o nuntă, ori o aniversare, ori sărbătoriţi o reuşită la care şi-au adus contribuţia toţi ai casei.


BALANŢA

Eşti mulţumit de relaţia de cuplu, pentru că formaţi un tot unitar bine închegat în care lucrurile par să meargă excelent. De dragul tău, partenerul face orice, numai să-ţi intre în voie. Important este să nu faci greşeala în a exagera cu pretenţiile.

SCORPION

Se poate ivi şansa unei călătorii. E o invitaţie de ultimă oră sau şansa unei deplasări fără prea multe pregătiri. Chiar dacă îţi strică unele planuri, te relaxează şi te face să te simţi bine. Te întâlneşti cu multe cunoştinţe care au un efect benefic asupra ta.

SĂGETĂTOR

Eşti cam aspru în exprimare şi poţi răni profund pe cei din jur. Chiar dacă ai dreptate, nu trebuie să o faci pe durul cu ei, pentru că îi poţi convinge şi prin alte metode. O să-ţi dai seama că ai depăşit măsura şi va trebui apoi să repari lucrurile.

CAPRICORN

Nu te aştepta să ajungi uşor la visul tău cel mai important, pentru că nu-i uşor. Se vor găsi mulţi prieteni care să-ţi taie elanul, care să-ţi critice planurile şi să încerce să te determine să renunţi, dar nu trebuie să te laşi influenţat de aceştia.


VĂRSĂTOR

Cu calm şi cu răbdare, cu sinceritate, orice conflict poate fi aplanat. Nici cel mai nervos om nu va putea să facă faţă atitudinii tale înţelegătoare, dornică de linişte şi pace. Unde apari tu, se rezolva toate, pentru că ai întotdeauna soluţii practice la orice.

PEŞTI

Nu mergi pe un teren foarte sigur, deşi ai la dispoziţie unele garanţii, dar care nu-ţi inspiră încredere. Ai nevoie de mai multe dovezi înainte de a merge pe această cale, deoarece datele pe care le ai acum la dispoziţie, nu par să fie bine fundamentate.

Distribuie:

Postaţi un comentariu