Horoscop 17 – 24 septembrie 2015

BERBEC

Eşti mândru de ultimele realizări, așa că stai cu capul sus, încântat de ceea ce iese din mâinile tale. Succesele se ţin lanţ şi faci paşi mari spre o promovare sau o mărire de salariu. Nu ţi-a fost uşor, important e să să-ţi arăţi în continuare calităţile.

TAUR

Oboseala îşi spune cuvântul. Nu doreşti nimic altceva decât odihnă şi iar odihnă. Chiar dacă ai încerca să te implici în vreo activitate mai dificilă, nu dai randament, dimpotrivă rişti să strici tot. Nu-ţi aglomera timpul cu activităţi complicate şi stresante.

GEMENI

Te bucuri de acest weekend care urmează. Veştile bune vor veni din mai multe direcţii. Zâmbeşti, eşti într-o pasă bună, iar această bună-dispoziţie te ajută să vezi lucrurile pozitive. Ai multe motive de bucurie în perioada care urmează.

RAC

Orice conflict apare reuşeşti să-l aplanezi cu calm şi răbdare. Eşti un factor de echilibru, chiar şi în cele mai agitate situaţii. Reuşeşti să echilibrezi lucrurile şi să găseşti permanent o cale de dialog. E posibil ca unii să-şi verse nervii de ciudă pe tine, fără folos însă.

LEU

Iei decizii foarte categorice, dacă spui nu, rămâne nu pentru totdeauna. În anumite situaţii nu e tocmai bine să ai acestă atitudine de neclintit. Evită să dai verdicte radicale, cu gândul că mai apar lucruri pe parcurs, care pot schimba punctele de vedere.

FECIOARĂ

Cineva drag îţi poate oferi azi o surpriză neplăcută, pe care nu ai fi acceptat-o de la nicio altă persoană. În situaţia actuală eşti dispus să uiţi şi să ierţi, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În viaţă, unele sacrificii sunt necesare pentru continuitatea relaţiei.

BALANŢA

Toate par să meargă azi de-a-ndoaselea. Timpul trece incredibil de lent, deşi tu ai planuri mari pentru perioada următoare. Aşteptarea devine obositoare pentru o fire activă ca tine, pentru că nu suporţi să stai pe loc şi să aştepţi fără să faci nimic important.

SCORPION

Nu suporți minciuna și o sancționezi aspru, ori de câte ori ai ocazia. Nu suporți ipocrizia și fățărnicia unora, mai ales când încearcă să ți se bage sub piele pentru a profita de tine. Ești intransigent, vrei garanții, date certe, fapte și nu vorbe, altfel nu stai la discuții.

SĂGETĂTOR

Ai prea multe de făcut şi nu dai randamentul dorit. Nu încerca să te ocupi de mai multe lucruri simultan, pentru că apar erori pe care le vei regreta. Umorul te poate scoate adeseori din încurcătură, dar e preferabil totuși să te ocupi de lucruri pe rând.

CAPRICORN

Ambiţia nu te lasă să te opreşti din drumul tău spre obţinerea unor rezultate importante. Tragi tare, chiar dacă unii ar putea crede despre tine că eşti obsedat de carieră sau de bani. Până la urmă, important e să-ţi atingi ţelul şi nu să asculţi părerile altora.

VĂRSĂTOR

Atenţie la sfaturile pe care ţi le oferă un prieten. E posibil că intenţiile sale să fie bune, dar efectele sfaturilor sale nu se vor potrivi cu planurile tale, ci mai mult strică. Merită să-l asculţi, ca să vezi problema din alt unghi, dar, hotărește singur ce drum urmezi.

PEŞTI

Ai parte numai motive de bucurie în acest weekend. Eşti gata să te implici într-un proiect nou, de la care ai aşteptări imense. Este motivul pentru care îţi pui în joc toate calităţile şi talentele. Este motivul pentru care ai toate şansele să ajungi repede la succes.

Distribuie:

Postaţi un comentariu