Horoscop 17- 24 august 2017

Berbec

Starea generală este una de nemulţumire. Este foarte greu să te împarţi între casă şi serviciu  mai ales că nu te părăsesc problemele de la servici. De asemenea ai o mulţime de idei constructive, pe care ar fi bine să le foloseşti.

Taur

Este posibil ca anumite lucruri ascunse să iasă brusc la iveală şi anumite persoane pe care te bazai să nu fie de încredere. Ai putea primi nişte bani în weekend. Influenţele anumitor prieteni ar putea fi nefaste. E de preferat să te ocupi mai mult de familie şi de cămin.

Gemeni

Situaţia la serviciu este neclară şi acest lucru te afectează destul de mult. Anumite persoane te dezamăgesc şi ai ajuns să nu mai poţi avea încredere aproape în nimeni. Deşi pare că banii pot veni foarte uşor, acest lucru nu este suficient pentru stabilitatea şi siguranţa de care ai nevoie.

Rac

Treburile nerezolvate de la servici revin în prim plan şi te acaparează destul de mult. Ai nişte  idei geniale, cam excentrice, din punctul de vedere al şefilor. Pot apărea nişte cheltuieli mari în acest weekend.

Leu

Te bucuri de popularitate în societate sau la serviciu. Atenţie la unii prieteni care nu prea te înghit. Ai grijă la vorbele multe, dar fără rost. Ai prea mari aşteptări de la cei ce te admiră sau te laudă. Câteodată însă aceste laude pot fi doar de complezenţă.

Fecioară

Popularitatea îţi creşte în următoarele zile destul de mult. Eşti apreciat la justa valoare. Apare o oportunitate de a obţine ceva important. Chiar dacă ai mari greutăţi în a a-l obţine consideră că merită efortul, fie el chiar de natură financiară.

Balanţa

Mare atenţie la cheltuieli, pentru că cheltui mai mult decât câştigi. Prietenii pot fi destul de săritori şi te pot chiar împrumuta cu bani, dar ai grijă să nu te afunzi în datorii. Mai bine înveţi să cheltui cu măsură, căci e momentul să te descurci cu mai puţin.

Scorpion

Este o săptămână bună pentru a ieşi în faţă şi a te face cunoscut şi remarcat. Ai tot felul de idei creatoare iar  romantismul şi visarea te determină să acţionezi în acest sens, dând vieţii o altă coloratură. Îţi surprinzi  partenera sau prietnii cu lucruri plăcute.

Săgetător

Există anumite lucruri pe care nu doreşti să le treci cu vederea. Îţi trebuie multă răbdare şi înţelepciune pentru a gestiona situația care pare un pic complicată. Nu este momentul pentru a face schimbări mari. Încearcă să te relaxezi în aceste zile.

Capricorn

În familie apare o situaţie neclară şi incertă. Simţi că ceva te frânează de fiecare dată când începi o activitate nouă. În privinţa situaţiei financiare este o continuă fierbere şi transformare,  în sensul că prietenii te atrag să cheltuieşti fără rost.

Vărsător

Atenţie mare la prieteni căci te pot înşela mai ales când le acorzi o încredere oarbă. Relaţia cu prietenii sau cu anumiţi prieteni trebuie să fie cernută de tine într-un mod raţional, nu bazat pe anumite sentimente.

Peşti

Consumi foarte multă energie şi te străduieşti din răsputeri să faci totul corect dar asta nu înseamnă nici pe departe că munca depusă va fi şi apreciată corespunzător. În privinţa banilor pot fi mari răsturnări de situaţii în sensul că una s-a discutat şi alta s-a întâmplat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu