Horoscop 16-23 octombrie 2013

BERBEC

Nu te juca pe seama unor informaţii care ţi-ar putea fi utile, ci tratează-le cât se poate de serios. Cineva îți trimite o veste pe care momentan nu o bagi prea mult în seamă, dar după o vreme îţi vei da seama cât de importantă era la momentul respectiv.


TAUR

Nu te grăbi să dai repede răspunsul final cu privire la o propunere care pare tentantă. Ai răbdare pentru că se vor ivi condiţii noi, poate mai profitabile sau poate mai rele. E mai bine să stai o vreme, să ai răbdare şi să analizezi bine varianta pe toate părţile.


GEMENI

Viaţa de familie este motiv de fericire pentru tine şi cei dragi. Petreci ore plăcute împreună cu cei dragi şi pui accent pe căldura sentimentelor, pe intimitatea căminului. Petreci weekendul cu familia sau cu prietenii apropiați şi descoperi ce frumos e totul când sunteţi împreună.

RAC

Oboseala îşi spune cuvântul şi te reţine să te implici în activităţi mai dificile care necesită un consum mai mare de energie. Nu dai randament în proiecte complicate, în care trebuie să manevrezi cantităţi mari de informaţie și de detalii. Ai avea nevoie de o mică pauză.


LEU

Nu te simţi bine într-un anturaj foarte aglomerat cu persoane extrem de gălăgioase. Intervii în problemele altei persoane care are anumite necazuri. Îi poţi oferi nişte idei salvatoare. Dacă are încredere în sfaturile sale, s-ar putea mai târziu să-ţi fie recunoscătoare.


FECIOARĂ

Porneşti o activitate nouă şi îţi place grozav ceea ce faci. Profită de acest entuziasm maxim ca să ajungi mai repede la ţelul propus. Eşti plin de energie şi dacă îţi menţii acest interes viu până la final, vei fi mai mult decât mulţumit de rezultatele obținute.


BALANŢA

Dai piept cu nişte duşmani, care nu-ţi vor binele, cu persoane cu caractere dubioase care caută să ascundă adevărul. Nici tu nu trebuie să te laşi mai prejos. Încearcă să te distanţezi de faptele lor urâte şi, să te protejezi de intervenţiile lor neplăcute în treburile tale.


SCORPION

Priveşti cu mult optimism spre viitor, spre un eveniment anunţat pentru perioada următoare şi de la care ai speranţe uriaşe. Încrederea în forţele proprii este atât de mare, încât ţinteşti spre scopuri din ce în ce mai înalte, pentru că ai pretenţii mari de la tine dar şi de la cei din jur.


SĂGETĂTOR

Declaraţiile de dragoste vor fi crezute azi pentru că inspiri seriozitate şi încredere. Relaţia sentimentală în care eşti implicat se aşează pe un făgaş mai stabil şi parcă dispar îndoielile şi nesiguranţa dintre voi. Începi o relaţie de durată şi se pare că de perspectivă.


CAPRICORN

Primeşti o veste cu un impact major asupra planurilor tale. Se pare că se vor aşeza mai bine lucrurile de acum încolo, ceea ce îţi va inspira un sentiment de satisfacţie a muncii împlinite. Cu cât faci lucrurile mai corect acum, cu atât va fi mai bine pentru viitor.


VĂRSĂTOR

 Apare o furtună care strică atmosfera tihnită de care te-ai bucurat o vreme, şi totul provine de la o vorbă în vânt aruncată neglijent. Dacă tu eşti cel nervos, pune-te un pic în pielea celui care te ascultă, pentru că nici ţie nu ţi-ar plăcea tonul folosit şi vorbele adresate la furie.

PEŞTI

Dacă vezi că nu poţi trece cu nici un chip de hopul care s-a instalat de ceva vreme în planurile tale, e semn că ar fi mai bine să pui punct aici şi să te apuci de altceva. Unele hopuri sunt imposibil de trecut. Mai bine să abandonezi un drum care nu duce nicăieri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu