Horoscop 14 august 2013

Leu (23 iulie – 22 august)

Pe plan profesional ai parte de satisfacţii. Posibil şi de aprecieri sau recompense băneşti. Se pare că trebuie să faci o alegere în viaţa amoroasă. Poţi să te bazezi pe intuiţie, te va ajuta să iei decizia corectă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Eşti indispus din cauza unor probleme financiare. Din această cauză cauţi să te izolezi, dar vei trece cu bine peste acest moment. Nu începe proiecte noi, s-ar putea să fii dezamăgit. Ai motive de bucurie în viaţa de cuplu.

Balanță (23 septembrie – 23 octombrie)

Se anunţă o zi foarte bună pe toate planurile, eşti cu zâmbetul pe buze, iar relaţia cu partenerul de viaţă este excelentă. Se pare că vei cunoaşte o persoană care va juca un rol important în următoarea perioadă.

Scorpion (24 octombrie – 21 noiembrie)

Eşti un pic schimbător şi imprevizibil. Faci o investiţie importantă pentru casă care îi va aduce bucurie partenerului de viaţă. Spre seară vei avea parte de momente fericite alături de cei dragi ai tăi.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Apare o oportunitate de asociere într-o afacere şi eşti extrem de tentat să accepţi. Nu te grăbi să iei o hotărâre. Mai bine studiază cu atenţie lucrurile. E mai bine să-ţi petreci timpul liber cu partenerul de viaţă.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Eşti încăpăţânat şi perseverent în ideile tale, crezi că doar tu ai dreptate. Se pare că chiar ai dreptate. Viaţa sentimentală trece peste mici hopuri, este important să acorzi mai multă atenţie persoanei iubite.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Eşti uşor nemulţumit de relaţiile de la serviciu. Apare o problemă de sănătate nu a ta, probabil a unei rude mai în vârstă, de care te vei ocupa. Ziua se încheie totuşi cu o veste bună din partea unei cunoştinţe.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Ziua începe cu o veste bună pe care o aşteptai de mult şi care te va binedispune. Relaţiile cu prietenii şi familia sunt excelente. Azi ai inspiraţie spre proiecte sau investiţii financiare. Te poţi baza pe intuiţie.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Azi te nemulţumeşte ceva. Lasă trecutul în urmă, nu-ţi deteriora relaţiile cu partenerul de viaţă şi prietenii pentru nimicuri. Seară este posibil să primeşti o veste bună dacă nu un cadou care-ţi face mare plăcere.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Te confrunţi cu o situaţie care te găseşte nepregătit, dar spontaneitatea te salvează. Ai şanse mici de reuşită în afaceri, amână-le pe mâine. În viaţa sentimentală, lucrurile merg din ce în ce mai bine.

Gemeni (21 mai – 22 iunie)

Eşti neîncrezător în forţele proprii din cauza unei afaceri care a decurs altfel decât te aşteptai. Nu este cazul să-ţi pierzi încrederea în tine. Foloseşte ziua aceasta pentru a te relaxa şi a face planuri cu persoana iubită.

Rac (23 iunie – 22 iulie)

Anularea unor planuri care le-ai făcut la serviciu te nemulţumeşte, dar colegii nu au nicio vină, nu te enerva pe ei. Ar fi bine să acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă, împreună rezolvaţi o problemă legată de familie.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu