Horoscop 14 – 21 mai 2015

BERBEC

Ai de ales între două variante, dar niciuna, se pare că nu-ţi convine. Ajungi într-o situaţie delicată fiindcă trebuie să alegi totuşi o variantă. Pui în balanţă cu multă atenţie argumentele pro şi contra pentru a te decide, dar tot nu eşti mulţumit.

TAUR

Nu reuşeşti să scapi de efectele nedorite ale unei situaţii imprevizibile. Chiar dacă stai deoparte, efectele acestui moment te enervează. Uneori, nu e de ajuns să fii precaut şi atât. Trebuie să te implici cu tot riscul şi să ai o anumită atitudine.

GEMENI

E plăcută liniştea de acasă, chiar dacă nu se anunţă nimic nou. Aceeaşi atmosferă de rutină, monotonă şi banală. Eşti o fire care iubeşte noutatea și acţiunea dar vei descoperi  în monotonia de acasă momente relaxante, care în final îţi prind foarte bine.

RAC

Ceea ce mergea prost zilele trecute şi părea a fi sortit eşecului, zilele acestea se schimbă radical. Apare o soluţie care readuce totul la normal ca prin farmec. Nici nu mai credeai că se poate face ceva, dar iată că şi cele mai complicate situaţii au uneori o rezolvare incredibilă.  

LEU

Banii trebuie drămuiţi cu cap, deci nu te aventura în cheltuieli prea mari, chiar dacă ai impresia că stai bine cu banii. Dacă te laşi furat de diverse tentaţi,  apare riscul să intri într-o mică criză financiară care nu-ţi va fi deloc pe plac.

FECIOARA

Eşti cam risipitor şi începi să cheltui bani pe lucruri inutile, ceea ce ţi-ar putea crea unele neplăceri mai târziu. Mai bine opreşte-te la strictul necesar ca să nu apară vreun dezechilibru în buget. Mai întâi trebuie să achiţi datoriile şi mai apoi gândeşte-te la distracţii.

BALANŢA

Eşti nevoit să apelezi la o soluţie rapidă pentru a rezolva o problemă apărută pe nepusă masă care te găseşte nepregătit. Se pare că trebuie să maschezi realitatea, fiind singura soluţie care îţi trece prin minte. Uneori apar şi astfel de situații nu tocmai plăcute.

SCORPION

Munceşti cu seriozitate conştient că eşti implicat în lucruri importante. Nimeni nu va veni să-ţi ofere pe tava succesul dorit, aşa că trebuie să pui singur umărul ca să obţii ceea ce visezi. Dar eşti omul care ai răbdare, tenacitate, forţa de lucru, seriozitate şi optimism.

SĂGETĂTOR

Pentru binele familiei tale, eşti capabil să-ţi asumi o sarcină dificilă pe care o vei duce la îndeplinire. Succesul final depinde foarte mult de încurajările celor din jur. Eşti motivat şi ai încredere în ceea ce vrei să faci iar rezultatele vor apărea foarte repede.

CAPRICORN

Nu are rost să păstrezi în amintire nişte nemulţumiri vechi, pentru ceva care a mers cândva prost. Acum nu mai are importanţă. Este momentul să laşi trecutul la locul lui şi să vezi în viitor. Întotdeauna există un motiv de optimism.

VĂRSĂTOR

Te implici foarte mult într-o acţiune importantă şi te apropii de un termen limită de finalizare. Timpul e limitat şi eşti un pic stresat de faptul că mai ai destul de mult de lucru. Trebuie să pui mai serios umărul la treabă, acum pe final.

PEŞTI

Eşti dezamăgit de un prieten de la care aveai alte aşteptări. Deşi el face tot posibilul să îşi arate prietenia, tu ai ceva pe suflet în raport cu el. Încerci să nu-i arăţi supărarea, taci şi înghiţi situaţia ca atare, dar e totuşi un punct sensibil în relaţia voastră.

Distribuie:

Postaţi un comentariu