Horoscop 14 – 21 aprilie 2016

Berbec

Nu este momentul să te ocupi, exagerat de mult, cu anumite treburi mărunte fără importanţă. Energia ta, trebuie îndreptată spre rezolvarea chestiunilor importante, de viitor. Colaborarea cu cineva de încredere îţi va permite să rezolvi chiar mai multe decât ţi-ai propus.

Taur

Ai ocazia să te faci remarcat. Acceptă cu încredere colaborările ce ţi se propun. Unul din proiectele tale poate avea succes dacă eşti serios şi corect. Îţi doreşti nişte schimbări importante care se pot realiza în perioada imediat următoare.

Gemeni

Nemulţumirile pe care le ai, pot duce la discuţii obositoare şi pot fi exagerate. Cel mai simplu pentru toată lumea dar şi pentru tine este, să privesti lucrurile mai înţelegător si să fii mai tolerant. Pot apărea nişte cheltuieli neprevăzute pe care le faci pentru cineva apropiat.

Rac

E posibil să ajuţi pe cineva să rezolve nişte probleme cu care se confruntă de mai multă vreme. Nu duci lipsă de energie, dar nu reuşeşti să o canalizezi într-un scop precis. Verifică informaţiile pe care le primeşti, nu toate sunt corecte şi de luat în seamă.

Leu

Te frământă nişte probleme cu care te confrunţi în ultima perioadă, dar acestea nu sunt atât de grave cum ţi se par. Încercă să iei lucrurile mai uşor şi vei vedea că lucrurile sunt puţin altfel decât le vezi. O surpriză plăcută te ajută să devii mai vesel.

Fecioară

Eşti ceva mai agitat şi nu prea ai stare. Sunt o mulţime de treburi de făcut, dar te copleșesc. Dacă munceşti cu plăcere efortul nu te va obosi. Este posibil ca o activitate începută de mai mult timp să te pună la încercare cu un efort mai mare pentru finalizare.

Balanţa

Activităţile în care eşti implicat te solicită mai mult decât în mod normal. Nu eşti în forma ta cea mai bună, dar intuiţia te va ajuta să te descurci mulţumitor. Fii prudent şi nu accepta orice schimbare doar de dragul schimbării. E posibil să faci nişte cheltuieli neaşteptate.

Scorpion

Urmează o perioadă ceva mai lejeră, mai plăcută şi liniştită. Este posibil să primeşti o ofertă aparent avantajoasă, dar nu este cazul să te grăbeşti cu răspunsul. Încercă să analizezi limpede lucrurile şi după un weekend liniştit să iei o decizie.

Săgetător

Vei avea nişte discuţii aprinse cu nişte colegi de serviciu, dar acestea se vor finaliza într-un mod care te favorizează. N-ar fi exclus ca unul din prieteni sau colegi să se confrunte cu o problemă dificilă şi să-ţi ceară ajutorul.

Capricorn

În această perioadă ai nevoie de calm şi înţelepciune. Dacă ai de luat decizii, încearcă să priveşti situaţia în ansamblu şi nu te apleca prea mult asupra detaliilor. Eşti destul de stresat şi obosit, aşa că nu este cazul să te implici în activităţi complicate.

Vărsător

Relaţia cu cei din jurul tău evoluează cum nu se poate mai bine. Eşti într-o formă fizică bună. E adevărat că eşti cam solicitat cu munca şi acest lucru îţi poate creea nervozitate. În acest weekend, încearcă să te gândeşti la odihnă şi relaxare.

Peşti

Unele discuţii în contradictoriu cu cineva apropiat îţi produc o stare de iritare. Nu eşti sigur dacă persoana respectivă e sinceră sau nu. Vei avea ocazia să afli acest lucru dar peste o vreme. Până atunci trebuie să priveşti cu mai multă încredere spre viitor.

Postaţi un comentariu