Horoscop 13 august 2013

Leu (23 iulie – 22 august)

Eşti agitat, obosit, impulsiv. Spui tot ce-ţi trece prin cap, aşa că e mai bine să amâni activităţile sociale şi să le eviţi pe cele care necesită atenţie şi putere de concentrare. O veste îţi schimbă planurile.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Eşti indecis azi de aceea este recomandat să nu depăşeşti limita responsabilităţilor profesionale. Nu lua decizii importante şi fii calm, socializează cu colegii. În afaceri s-ar putea să-ţi lipsească simţul practic.

Balanță (23 septembrie – 23 octombrie)

Te îngrijorezi inutil, şansele de reuşită atât pe plan social cât şi pe plan romantic sunt foarte mari. Ai mai multă grijă de sănătatea ta, deoarece oboseala acumulată şi schimbările din viaţa personală nu îţi fac bine.

Scorpion (24 octombrie – 21 noiembrie)

Eşti preocupat de probleme personale şi confuz. Nu reuşeşti să înţelegi persoanele din jurul tău. Intuiţia ta nu este în cea mai bună formă. Evită afacerile şi luarea deciziilor importante. Un sfat bun vine de la o persoană mai în vârstă.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Eşti obosit şi nu reuşeşti să duci la bun sfârşit ce ţi-ai propus. Continuă ceea ce ai început pe plan profesional. Ziua tinde să devină mai bună spre final, când te vei simţi minunat alături de prieteni şi partenerul de viaţă.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Azi apare posibilitatea unui câştig financiar cu toate acestea nu este momentul să faci investiţii. Evită să cumperi ceva foarte scump, s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere. Partenerul de viaţă îţi va acorda mai multă atenţie.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Mici probleme de sănătate te indispun, aşa că eşti mai puţin sociabil. Nu refuza să comunici cu partenerul de viaţă. O persoană din familie te va ajuta să iei o decizie favorabilă vieţii tale sentimentale. Evită certurile.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Te neliniştesc câştigurile financiare mici din ultima perioadă. Ai parte de unele dificultăţi la locul de muncă, dar colegii te înţeleg şi te susţin. Relaţiile sentimentale pot fi excelente, dacă acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Primeşti o propunere de asociere într-o afacere, dar nu este cel mai bun moment pentru a lua o decizie. Nu trebuie sa te grăbeşti, azi nu eşti prea insipirat. Pe plan sentimental eşti fericit, iar partenerul de viaţă te va suprinde în mod plăcut.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Nu-ţi face niciun program pentru azi, s-ar putea să-l schimbi din cauza unor evenimente neaşteptate. Te poţi baza pe intuiţie pentru a rezolva unele probleme financiare. Vei face comisioane în interesul familiei.

Gemeni (21 mai – 22 iunie)

Poţi lua decizii greşite în ceea ce privesc afacerile personale, e mai bine să le amâni pe mâine. Şarmul tău funcţionează de minune, viaţa sentimentală trece printr-o perioadă bună, aşa că ai moralul ridicat.

Rac (23 iunie – 22 iulie)

Simţi că îţi iroseşti energia, cu toate acestea cei apropiaţi te înţeleg şi te susţin în tot ce faci. O persoană din familie se oferă să te ajute. Fii mai atent şi nu refuza compania şi sfaturile binevoitoare ale celorlalţi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu