Horoscop 13 – 20 iulie 2017

Berbec

Nu poţi deţine controlul deplin asupra lucrurilor. Este un moment potrivit pentru a te elibera de o persoană care nu mai este potrivită pentru tine. Renunţă să mai repari ceea ce nu se poate repara şi pregăteşte-te pentru o variantă nouă.

Taur

Încearcă să analizezi modul în care te-ai purtat cu cei apropiaţi fiindcă e posibil să fii făcut nişte greşeli. Ai o mare compasiune pentru oamenii din viaţa ta, dar va trebui să-ţi impui nişte limite care nu fac altceva decât să te ajute.

Gemeni

Vei avea parte de o lecţie importantă care te va ajuta să îţi cunoşti limitele. Încearcă să ţii cont de valorile tale şi să îţi prioritizezi acţiunile atât pe plan profesional cât şi sentimental. Pentru a-ţi fi mai uşor, te poţi raporta la tot ce înseamnă calitate şi seriozitate.

Rac

Există ceva ce te-a deranjat şi te-a făcut să te interiorizezi. Eşti  pe punctul de a atinge apogeul şi a ajunge la o criză. Eşti implicat  în situaţii care nu te avantajează dar cu mare atenţie lucrurile se pot gestiona bine.

Leu

Dacă ai acţionat într-un mod neadecvat în trecut, acum este timpul să corectezi situaţia. Nu este nici o problemă să recunoşti că te-ai înşelat sau te-ai răzgândit. Căută să rămâi defensiv şi să nu te implici prea mult în diverse probleme complicate.

Fecioară

Este important să îţi urmezi inima şi să nu acţionezi după diverse zvonuri sau păreri. Ai tendinţa de a denatura realitatea  dacă te laşi influenţat de alţii,  aşa că evită acum deciziile radicale. Mai bine meditează la ceea ce simţi şi rămâi pe margine.

Balanţa

Nu lăsa teama de conflict să îţi distragă atenţia de la problemele din viaţa personală. Nu trebuie să fii agresiv  pentru a te apăra. Căută să ai dialoguri constructive, chiar dacă în acest moment ţi se pare greu. Acţionează cu calm pentru a clarifica lucrurile.

Scorpion

Ai putea să iei o pauză de la activităţile cotidiene şi să îţi dedici mai mult timp pentru tine. Nu aştepta să se întâmple ceva care să te oblige să faci acest lucru. E bine să acorzi o mai mare importanţă sentimentelor şi emoţiilor.

Săgetător

Urmăreşte cu atenţie faptele şi abia apoi vorbeşte. Este bine să fii informat  înainte de a acţiona. Te grăbeşti uneori prea mult în luarea unor decizii sau în exprimarea unor opinii. Aşa că mai bine gândeşte de două ori înainte de a acţiona.

Capricorn

Trăieşti acum tot felul de sentimente contradictorii. Este un moment potrivit pentru a lăsa în urma anumite sentimente şi păreri. Important e să vezi lucrurile exact aşa cum sunt ele în realitate. Este un prim pas pentru a te încărca cu energie.

Vărsător

Nu prea ştii încotro să te îndrepţi acum. Dacă nu eşti mulţumit cu alegerile pe care le-ai făcut în ultimele luni, acum te simţi încurcat şi bulversat. Provoacă-te pentru decizii sănătoase şi nu te mai pierde în vise nerealizabile.

Peşti

Ceea ce pentru tine funcţionează nu este o reţetă magică sau ideală pentru toată lumea. Aşa că las-o mai moale cu sfaturile. Fii atent la ce este bine şi sănătos pentru tine. Altfel spus, nu te lăsa atras în viaţa altor persoane.

Distribuie:

Postaţi un comentariu