Horoscop 13-20 august 2015

BERBEC

Încearcă să nu te laşi atras în conflicte inutile în acest weekend.  Nu insista că ideea ta este cea mai bună, pentru că se va găsi o altă persoană care să susţină că ideea sa e mai bună. E posibil ca adevărul să fie undeva la mijloc, dar numai de tine depinde să ajungi la echilibru în gândire.

TAUR

Nu te juca cu vorbele, mai ales dacă în faţa ta se află o persoană pesimistă care are tendinţa de a trata orice cuvânt ca un atac împotriva sa. Glumele trebuie evitate sau spuse în aşa fel încât să evite interpretări eronate. Nu încerca să faci glume bazate pe defectele unora, pentru că îi poţi răni profund.

GEMENI

Faci o cunoştinţă nouă şi ai convingerea că din acest moment începe o frumoasă prietenie. Aveţi multe puncte în comun şi poţi spune că ai găsit în sfârşit un om cu care vorbeşti pe aceeaşi lungime de undă. Dacă apar şi unele sentimente la mijloc, eşti cu atât mai norocos, pentru că, există şi o astfel de şansă.
RAC

Nu te simţi deloc în largul tău în compania unei persoane pe care ai cunoscut-o de curând. Ai impresia că persoana are ceva cu tine. E o senzaţie subiectivă, pentru că uneori aparenţele înşală. Mai degrabă la mijloc este o problemă de comunicare şi ar trebui să laşi de la tine anumite lucruri.

LEU

Ţi-e gândul în continuare la muncă deşi te afli în weekend. Nu te poţi detaşa de sarcinile pe care le-ai lăsat nerezolvate la serviciu. Grijile devin exagerat de mari. Discuţi cu prietenii despre diverse probleme dar, în loc să te încurajeze parcă prietenii mai mult te încurcă.

FECIOARĂ

Vin zile bune şi norocoase. Ai parte de evenimente cu totul deosebite, de şanse ieşite din comun, de veşti excepţionale. Este o ocazie rară de a te remarca sau de a-ţi împlini un vis şi ai senzaţia că cineva ascuns te ajută să-ţi duci planurile cu bine la îndeplinire.

BALANŢĂ

Vestea care soseşte în aceste zile nu e deloc cea pe care o aşteptai şi e normal să fii dezamăgit la prima vedere. Totuşi, există şi ceva bun în vestea primită, motiv pentru care trebuie să vezi lucrurile bune. Aşa că, deocamdată, nu ai motiv prea mare de dezamăgire.
SCORPION

Deciziile tale dovedesc o tărie de caracter ieşită din comun. Dacă ai spus ceva, rămâne lege pentru tine şi nu te vei mai răzgândi. Eşti gata să pui punct unei situaţii care nu mai are nimic bun de oferit şi, în ciuda tuturor încercărilor unora de a te convinge să continui pe aceeaşi linie, tu te arăţi extrem de ferm pe poziţie.

SĂGETATOR

Banii sunt una din preocupările tale principale, în acest weekend. Afacerile merg în general binişor, dar te gândeşti şi la zilele ce urmează când lucrurile se pot schimba. Ai planificat nişte investiţii masive pe care le visezi de multă vreme. Cu puţin noroc şi şansă poate reuşeşti.
CAPRICORN

Pentru că apare o răscruce neaşteptată de drumuri, trebuie să faci o pauză ca să cântăreşti foarte atent situaţia. Dintre cele două direcţii, doar una se potriveşte planurilor tale. Sub impulsul momentului, împins de la spate de grabă, ai putea alege drumul greşit, aşa că nu te grăbi.

VĂRSĂTOR

Intervenţia salvatoare a unei  persoane în planurile tale e binevenită, pentru că te ajută şi deschide o perspectivă nouă asupra evenimentelor în care eşti implicat. Îţi împărtăşeşte practic din experienţa sa, iar tot ceea ce auzi de la el va juca un rol important în planurile tale viitoare.

PEŞTI

Visele se mai şi termină aşa că trebuie să revii cu picioarele pe pământ. Trebuie să renunţi la o stare de lucruri care era prea liniştită şi somnoroasă. Lasă aminitirile şi visele pentru că pierzi timp preţios. Pregăteşte-te să intri în vârtejul vieţii fiindcă alţii vor ajunge departe, iar tu rămâi doar cu visele.

Distribuie:

Postaţi un comentariu