Horoscop 12 august 2013

Berbec (21martie – 20 aprilie)

Ai nişte obiective şi planuri clare de viitor. Este un moment favorabil pentru a lua decizii importante. Nu cheltui inutil, fiindcă spre sfârşitul lui august este posibil să rămâi fără bani. Rămâi aproape de persoana iubită.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Eşti în formă. Te confrunţi cu lucruri neaşteptate, pe care le rezolvi cu succes. Ai soluţii pentru toate problemele. Azi îţi recapeţi încrederea în tine. Ai grijă la sănătate, trebuie să faci mai multă mişcare, te vei simţi mult mai bine.

Gemeni (21 mai – 22 iunie)

Nu este un moment bun pentru a rezolva probleme ce ţin de tact şi diplomaţie. Azi eşti prea direct, spui ce gândeşti, verbal eşti uşor agresiv, faci glume supărătoare. Încearcă să-ţi găseşti liniştea în spiritualitate sau într-o plimbare în aer liber.

Rac (23 iunie – 22 iulie)

Ai dorinţa de a schimba nişte lucruri. Eşti plin de energie şi ai iniţiative, însă energia trebuie canalizată pozitiv. Nu exagera, nu te înfuria, nu toată lumea este ca tine. Acordă mai multă atenţie persoanei iubite

Leu (23 iulie – 22 august)

Este un moment bun pentru a prezenta idei și puncte de vedere la serviciu sau în afaceri. Azi eşti inspirat dacă ai de gând să faci o achiziţie sau vânzare importantă. Păstrează-ţi încrederea în tine și ai grijă şi de cei apropiaţi.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Găseşti nişte soluţii de rezolvare a unor probleme care te frământă de mai multă vreme. Obţii nişte bani din venituri suplimentare sau o colaborare. Ai grijă cum îi cheltui, nu te grăbi, discută cu persoana iubită înainte.

Balanţa (23 septembrie – 23 octombrie)

Azi eşti foarte volubil şi plin de viaţă. Ai totuşi grijă la ceea ce vorbeşti, pot să apară nişte bârfe din partea unor colegi sau prieteni. Eşti un pic neliniştit cu privire la relaţia sentimentală. Trebuie să te odihneşti un pic.

Scorpion (24 octombrie – 21 noiembrie)

Azi eşti obosit şi nu poţi să te concentrezi suficient. Din acest motiv pot apărea discuţii contradictorii la serviciu sau în familie. Azi ar fi de preferat să nu iei decizii cu privire la anumite cheltuieli, aşteaptă până mâine.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Eşti un pic tensionat datorită unor discuţii la serviciu, cu partenerul de afaceri sau în familie. Se pare că aceste discuţii pornesc de la bani. Trebuie să ai multă răbdare şi mult tact pentru dezamorsarea situaţiei. Nu te îngrijora exagerat.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Ai de gând să schimbi nişte lucruri în viaţa ta. Afli nişte lucruri complet nebănuite despre o persoană în care ai avut încredere. Înţelegi că în faţă ţi s-a zâmbit iar în spate ai fost săpat. Trebuie să ai grijă de sănătatea ta.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Eşti într-o stare de spirit pesimistă, gândeşti cam sumbru. Trebuie să ieşi din starea actuală, pentru că nu ai motive serioase. Încearcă să te apropii mai mult de cei dragi, încearcă să pleci într-o vizită sau să te întâlneşti cu nişte prieteni.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Eşti plin de idei interesante, te faci înţeles, cei din jurul tău te apreciază. Dorinţa de afirmare te ajută să fii apreciat. Acum este un moment favorabil pentru a obține de la persoana iubită afecțiune și apreciere.

Distribuie:

Postaţi un comentariu