Horoscop 12 – 19 martie 2015

BERBEC

Eşti irascibil, ridici tonul la oricine, chiar şi în acele situaţii în care ai putea rezolva lucrurile cu vorbă bună. Degeaba ţi se vorbeşte calm şi blând, pentru că tu ripostezi nervos. Trebuie să ai inspiraţia să te stăpâneşti chiar când nu-ţi convine situaţia.

TAUR

Planurile pe care ţi le-ai făcut cu ceva timp în urmă sunt date peste cap de un aspect neprevăzut. Te simţi vinovat de această situaţie cu toate că la originea acestui eşec se află un concurs de împrejurări neaşteptat. Acceptă ideea că nu depindea de tine, orice ai fi făcut.

GEMENI

Te oferi cu toată bucuria să sari în ajutorul unei persoane aflate în impas. Cu generozitate te apleci asupra problemelor neplăcute prin care trece, pentru că ştii cât de mult contează un astfel de gest. Eşti mulţumit, dacă vezi o rază de bucurie pe chipul celui ajutat.

RAC

Deciziile categorice pe care eşti gata să le iei nu vor mai avea cale de întoarcere. Motiv pentru care trebuie să fii foarte atent la aceste lucruri. Dacă nu eşti decis sau dacă eşti prea nervos, mai ai răbdare câteva zile, ca să nu regreţi decizia luată acum, sub imperiul unor emoţii negative.

LEU

Nu trebuie să renunţi la o idee pe care ţi-ai propus să o rezolvi într-un anume mod. Linişteşte-te puţin, priveşte calm situaţia, şi reîncepe totul peste câteva zile. A doua oară ai şansa de a obține ceea ce ți-ai dorit. Uneori insistența şi perseverenţa ajută enorm.

FECIOARA

Ai starea necesară de a petrece mai mult timp în compania unor persoane apropiate. E momentul perfect rezolvării unor eventuale probleme mai vechi sau discutarea unor planuri de viitor. Aşa se vor naşte cele mai bune soluţii care te privesc.

BALANŢA

Dacă apare vreo dispută în preajma ta, în urma unor informaţii contradictorii, este posibil să te enervezi peste măsură. Fiecare are părerea sa şi cauta să o impună cu orice preţ, de aceea e nevoie de intervenţia ta diplomatică şi paşnică, pentru a găsi o cale de mijloc.

SCORPION

Treci printr-un moment în care eşti cam neglijent cu banii. Nu îţi dai seama că nu e momentul potrivit pentru cheltuieli inutile. Vei avea nevoie de aceşti bani pentru alte planuri mai importante, şi e posibil să-ţi pară rău că ai irosit banii.

SĂGETĂTOR

Erai blocat într-un punct mort, din care nimic nu se mai urnea. Se pare că ai depăşit acest moment şi lucrurile intră în ritmul normal. Primeşti informaţia de care aveai nevoie şi totul înaintează ca prin minune. Acum totul pare realizabil.

CAPRICORN

Îţi dedici weekend-ul celor dragi. Puneţi ţara la cale şi discutaţi despre tot felul de evenimente. Petreceţi cât mai mult timp împreună. Vă leagă ceva plăcut şi vă simţiţi excelent împreună. Profită de această ocazie de a consolida relaţiile cu cei dragi.

VĂRSĂTOR

Ai făcut o remarcă nepotrivită şi acum trebuie să stai să asculţi criticile, justificate de altfel. Dacă ai greşit, va trebui să-ţi recunoşti vina, chiar dacă nu-ţi convine. Mai bine recunoşti, chiar dacă nu îţi pică bine, decât să insişti că nu ai nicio vină.

PEŞTI

Nu te deranjează deloc singurătatea sau atmosfera liniştită din jurul tău. În fond, această linişte pentru tine, este cea mai plăcută metodă de relaxare şi de reîncărcare a bateriilor. Odihna este cea mai bună alegere acum, pentru că urmează o săptămână agitată.

Distribuie:

Postaţi un comentariu