Horoscop 1 august

Leu (23 iulie – 22 august)
Este posbil să amâni o excursie sau concediul din cauza dificultăților financiare. Dar e un moment potrivit să te concentrezi pe proiecte îndrăznețe de viitor. Seara este de preferat să stai acasă alături de familie.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Eşti obosit, nu te simţi în apele tale. Evită întâlnirea cu prietenii sau colegii, nu eşti în formă şi poţi să devii neplăcut. Nu e o zi potrivită pentru cumpărături de valori mari. Mai bine odihneşte-te acasă, alături de cei dragi.

Balanţa (23 septembrie – 23 octombrie)
O problemă minoră de sănătate nu-ţi dă pace. Este motivul pentru care nu eşti prea sociabil şi preferi singurătatea. Nu refuza, totuşi, dialogul cu prietenii sau cu partenerul de viaţă. Spre seară îţi apare buna dispoziţie.

Scorpion (24 octombrie – 21 noiembrie)
Este de preferat să nu încerci să obţii beneficii financiare azi, poţi pierde. Eşti un pic dezamăgit de o situaţie apărută de curând. Viaţa ta sentimentală nu va fi afectată, cu condiția să acorzi mai multă atenție celor dragi.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Se pare că eşti irascibil şi nervos. Încearcă să eviţi orice fel de discuţii cu colegii de seviciu sau prietenii. Este păcat să te cerţi inutil. Te poţi baza pe intuiţie. Este de preferat să te preocupi mai mult de treburile casei.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Azi nu ai chef de nimeni şi de nimic. La serviciu te izolezi şi eşti chiar nesuferit. Încearcă să fii mai sociabil. Pari a fi preocupat de unele probleme de familie, dar ele nu sunt aşa de grave cum îţi închipui tu.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)
La locul de muncă, eşti într-o dispoziție foarte bună și plin de entuziasm. Unii colegi sunt invidioşi şi te bârfesc. Mai bine acordă atenție la nevoile celor dragi. Împreună cu ei poți face planuri de succes, pentru casă.

Peşti (19 februarie – 20 martie)
Sentimental nu stai prea bine, ai impresia că eşti neglijat. Simţi nevoia să discuţi aceste probleme cu cineva apropiat. Nu te lăsa pradă sentimentelor, gândeşte limpede şi imparţial. Starea ta de spirit poate duce la neînțelegeri grave.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este posibil să pierzi o afacere profitabilă dacă eşti din cale afară de precaut şi nehotărât. Nu eşti prea sociabil azi şi cei din jurul tău se simt îndepărtaţi. Spre seară, alături de familie faci planuri de viitor interesante.

Taur (21 aprilie – 20 mai)
Dimineaţă eşti de nerecunoscut. Starea de apatie, oboseala, dificultăţile financiare care te macină plus dispoziţia proastă fac din tine un om dificil. De preferat să nu iei decizii importante şi să nu te implici în afaceri.

Gemeni (21 mai – 22 iunie)
Ai câteva neînţelegeri cu persoana iubită. Dificultățile de la serviciu pot părea mai mari decât sunt în realitate. Azi, ai șanse bune de a obține câteva beneficii financiare, cu condiţia să nu-ţi forțezi norocul. Ascultă sfatul celor dragi.

Rac (23 iunie – 22 iulie)
Astăzi este o zi favorabilă pentru afaceri. Posibil să închei un contract favorabil sau să găseşti un loc de muncă foarte bun. Evită discuţiile în contradictoriu cu partenerii tăi. Nu refuza sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu