Horoscop 28 mai – 4 iunie 2015

BERBEC

Viitorul se prezintă în culori promiţătoare, care te fac optimist şi încrezător. Eşti convins că-ţi va ieşi foarte bine un anumit plan şi faci tot ce-ţi stă în putinţă să vezi acest vis îndeplinit cât mai curând. Eşti tot mai entuziasmat şi speri în atingerea scopului.

TAUR

Ai o atitudine jovială şi veselă, cu un chef grozav de glume, ceea ce ţi-ar putea asigura popularitatea. Atragi în jurul tău persoane vesele și plăcute, cărora le place buna dispoziţie. Chiar îi molipseşti şi pe alţii cu veselia și optimismul tău.

GEMENI

Eşti primit foarte bine într-un colectiv nou, de la care ai mari aşteptări. E nevoie de o perioadă de acomodare la regulile grupului, şi după aceea te vei simţi în largul tău. Deocamdată ţi se pare foarte plăcută atmosfera şi ai aşteptări mari de la noii colegi.

RAC

Eşti copleşit de o stare emoţională capricioasă, pe care greu o poţi stăpâni. Eşti cam nesigur pe tine şi pe tot ce se petrece în jur. Ai tendinţa de a aluneca pe panta depresiei. În zilele următoare te vei linişti, pentru că primeşti o veste care o să-ţi alunge aceste temeri.
LEU

Nu îţi convine deloc suma pe care o primeşti pentru serviciile tale, dar deocamdată trebuie să te mulţumeşti şi cu atât. Nu trebuie să refuzi o ofertă doar pentru că e sub nivelul pretenţiilor tale. Până la urmă oricine face nişte sacrificii.

FECIOARĂ

Ai o perioadă în care munca este importantă pentru tine. Poate chiar câteva ore suplimentare la serviciu, se vor dovedi a fi utile. Nu te aştepta să primeşti bani pentru această muncă suplimentară pentru că totuși face parte din jobul tău.

BALANŢA

Încrederea absolută în forţele proprii este cheia succesului în cele mai dificile planuri pe care ţi le-ai propus. Lasă deoparte modestia sau frica de a greşi, pentru că, numai dacă eşti stăpân pe tine, poţi ajunge la vârf. Nu-ţi fie teamă dacă nu obții rezultate imediate.

SCORPION

Oricât de greu ţi-ar fi să recunoşti, uneori nu ai soluţii la toate problemele. Trebuie să accepţi sfatul unui prieten care ştie mai bine, în acest caz, ce trebuie făcut. Totul e să îţi iei inima în dinţi şi să-i ceri sfatul. Uneori e bine să înțelegi că n-ai cum să cuprinzi tot.

SĂGETĂTOR

Nu-ţi prezenta visele în faţa unor persoane care vor comenta în glumă planurile tale. Unii nu te înţeleg şi pot face haz pe seama ta. Ţine-ţi ideile doar pentru tine, cel puţin deocamdată. Dacă nici tu nu crezi în ele, atunci mai bine ai renunţa să mai visezi.

CAPRICORN

De dragul familiei, eşti capabil de eforturi suplimentare. Ai şansa de a face un ban în plus şi e bine să nu refuzi ocazia de a obține acest câștig. Este în joc interesul întregii familii. Descoperi în tine o ambiţie şi o energie care te împing direct spre ţinta propusă.

VĂRSĂTOR

Un sfat prietenesc este întotdeauna binevenit în momente dificile. Vei demonstra prietenia ta unei persoane alături de care eşti și care suferă. Uneori, un suport moral contează enorm pentru o persoană sensibilă. Ai şansa de a demonstra ce înseamnă o prietenie adevărată.

PEŞTI

Îţi asumi o responsabilitate dificilă pentru experienţa ta, dar nu te laşi până ce nu o duci la capăt. Vrei să demonstrezi că, prin acest efort, eşti un om de încredere, pe care oricine se poate baza la nevoie. Tot ce promiţi duci la îndeplinire, ceea ce îți atrage admiraţie şi respect.

Distribuie:

Postaţi un comentariu