Horoscop 13-20 noiembrie 2014

BERBEC

A rămas o greşeală din trecut nerezolvată şi a venit momentul să o îndrepţi. O analiză obiectivă asupra acelui moment va scoate la iveală greşeala pe care ai făcut-o şi modul de rezolvare. Ai greşit şi te-ai complăcut în eroare, dar acum poţi și e indicat să îndrepți lucrurile.

TAUR

E o plăcere să te întâlneşti în weekend cu nişte prieteni cu care nu te-ai mai văzut de mult. Ai multe de povestit, subiecte comune, amintiri care vă apropie rapid. Ai multe în comun cu aceşti oameni şi simţi nevoia să împărtăşeşti idei şi gânduri alături de ei.

GEMENI

Eşti atât de obosit încât îţi doreşti multă, multă odihnă. Din păcate apar tot felul de treburi restante şi extenuarea fizică îşi spune cuvântul. Dacă totuşi te apuci de treabă, pe acest fond fizic şi nervos, riscul de a greşi este destul de mare. Deci mare atenţie.

RAC

Te întâlneşti cu o persoană pe care ai cunoscut-o cu mult timp în urmă. Merită să lupţi să reînnozi această relaţie, pentru că vei avea de câştigat în viitor. Afli o mulţime de lucruri noi pe care le apreciezi şi îţi sunt folositoare pentru planurile tale.

LEU

Un noroc neaşteptat apare din senin şi îţi dă şansa de a rezolva o mulţime de lucruri. Te simţi mai tare, pentru că ai acest as în mânecă. Ai toate şansele să atingi un ţel la care ai visat destul de mult. Depinde de cum gestionezi situaţia.

FECIOARĂ

Faci tot felul de planuri cu banii de care dispui pentru a fi sigur că vei face faţă cu brio la cheltuielile mari care se întrevăd în viitor. Ai un talent aparte de a-ţi administra bugetul perfect, încât să te descurci onorabil în final.

BALANŢA

Visezi frumos şi dacă mai ai alături de tine şi pe cineva care te susţine, parcă prinzi şi mai mult curaj pentru a pune în practică ceea ce gândeşti. Învaţă să ceri ajutorul atunci când te împiedici şi nu încerca să crezi că deţii singur cheia succesului.

SCORPION

Marile reuşite se nasc prin sacrificii. Acum culegi roadele fostelor eforturi şi tot ce ai pătimit în timp, rămâne amintire. Se pare că a meritat sacrificiul, mai ales când se încheie cu o realizare de zile mari. Eşti mândru de tine şi de reuşita ta.

SĂGETĂTOR

Ai aşteptat mult timp o anumită veste care a tot întârziat. Se pare că aşteptarea ia sfârşit. Primeşti vestea şi afli exact ceea ce doreai să afli. Tu eşti persoana de care este nevoie fie la un nou serviciu fie pentru un proiect ce va aduce mulţi bani.

CAPRICORN

Ai fost greşit înţeles şi ţi s-au aruncat în spate lucruri pe care nu le meriţi, dar ca prin minune, adevărul iese la iveală. Apare şansa de a-ţi repara imaginea iar balanţa se va schimba în favoarea ta. Eşti fericit că ţi se face astfel dreptate.

VĂRSĂTOR

Nişte mărunte neînţelegeri, duc uneori la nervi şi discuţii inutile. Tu vrei una, partenerul vrea alta, ţie îţi place ceva, lui îi place altceva, în final nu reuşiţi deloc să ajungeţi la un consens. Totuşi cineva trebuie să cedeze, iar cel mai deştept, o face.

PEŞTI

O veste îţi strică planurile de weekend. Trbuie să pleci neaşteptat, fie trimis de la serviciu, fie cu probleme de familie. Important este să rămâi calm şi să tratezi lucrurile cu răbdare şi înţelepciune. Până la urmă toate problemele sunt rezolvabile.

Distribuie:

Postaţi un comentariu