Spaghete carbonara cu smântână

Ingrediente:
– 250 gr. spaghete
– 100 gr. bacon
– 200 gr. smântână
– 50 gr. parmezan ras 
– 2 gălbenuşuri
– 1 lingură unt

Mod de preparare:
Încingem untul într-un vas, apoi punem bacon-ul pe care îl vom lăsa să se rumenească ușor. În alt castron punem smântâna, gălbenuşurile, şi parmezanul ras fin. Sare şi piper după gust. Amestecăm până la omogenizare şi adăugăm sosul peste bacon. Se dă totul în unul-doua clocote apoi îl lăsăm deoparte. Între timp punem la fiert și pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj. După ce s-au fiert le scurgem și le amestecăm cu sosul fierbinte şi amestecăm. Se servesc fierbinţi, dacă doriţi mai puteţi adăuga deasupra parmezan râs.


Publicitate

Postaţi un comentariu