Un nou brand pe piața românească de leasing. VB Leasing devine Idea::Leasing

Liviu Șerban, Managing Director Idea::Leasing.

VB Leasing România devine Idea::Leasing în urma preluării pachetului integral de acțiuni ale companiei de către grupul Getin Holding S.A.

În 2014 grupul financiar de origine poloneză Getin Holding SA – unul dintre cele mai dinamice și de succes grupuri financiare din Europa, de origine poloneză – a achiziționat pachetul de acțiuni VB Leasing România IFN S.A. Schimbarea denumirii companiei și a brandului sub care compania Idea Leasing IFN S.A. va opera pe piața de leasing din România constituie un pas firesc în procesul de implementare a strategiei Getin Holding pe plan local.

Brandul Idea::Leasing reprezintă o certificare a unui model de business care funcționează cu succes pe piața de leasing europeană. Noul brand este pentru Idea Leasing IFN S.A. un mod de a face business în România – inteligent, energic, anticipând tendințele pieței – și, în același timp, este o promisiune către clienții și partenerii săi.

„În activitatea de leasing capitalul uman este esențial, iar echipa Idea::Leasing este aceeași echipă performantă care a construit o companie solidă în cei 15 ani de existență pe piața din România”, a declarat Liviu Șerban, Managing Director Idea::Leasing.

Idea-Leasing-poster-70x50

Aflată în topul companiilor de leasing din România, Idea::Leasing operează la nivel național, având sedii în București, Brașov, Brăila, Constanța, Cluj, Craiova, Iași, Timișoara.

Idea::Leasing IFN SA

Cu un volum de business de 82, 2 milioane de Euro în 2014, în creștere cu 4.2% față de 2013, compania este specializată în leasing financiar pentru bunuri mobile. Ariile de expertiză includ servicii de finanțare pentru autoturisme, vehicule comerciale și echipamente folosite în agricultură, în construcții și în numeroase alte industrii.

Getin Holding SA

Getin Holding S.A. este un puternic grup financiar polonez care operează în Sudul și Estul Europei și adună sub umbrela sa expertiza a peste 7.000 de angajați și excelență în domenii de business din zona financiară, asigurări și leasing. România este a cincea țară, alături de Polonia, Rusia, Ucraina și Belarus, în care grupul financiar Getin Holding este prezent.

Getin Holding este unul dintre cele mai mari grupuri financiare listate la Bursa de la Varsovia sub indicele bursier WIG40.

Distribuie:

Postaţi un comentariu