Şase companii clujene vor fi prezente la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile din Barcelona

eepurl.com

14 companii românești de profil din București, Timișoara, Cluj, Brașov, Sibiu și Craiova participă între 2 şi 5 martie la a 28 ediţie a Congresului Mondial al Telefoniei Mobile de la Barcelona.

Cele 14 companii românești de profil care vor fi prezente în orașul catalan sunt cunoscute publicului larg, dar și companii renumite doar în mediile tehnologice, companii recunoscute la nivel internațional care demonstrează competitivitatea și diversitatea segmentului românesc de IT. Astfel, de la vânzarea de dispozitive mobile până la lucru cu baze de date, oferta prezentată de companiile românești acoperă toate segmentele IT.

Companiile din Cluj care vor fi prezente la acest eveniment sunt Arobs Transilvania Sortware SRL, Codespring SRL, Altom Consulting SRL, Fortech SRL, Evozon SRL și Net Brinel S.A..

Agenda Mobile World Congress cuprinde atât dezbateri, cât și sesiuni de lucru cu reprezentanții industriei telefoniei mobile, electronice și de software. Printre speaker-ii confirmați până în acest moment se află Mark Zuckerberg (CEO Facebook), Timotheus Höttges (CEO Deutsche Telekom), Hans Vestberg (CEO Ericsson Group) sau Brian M. Krzanich (CEO Intel).

Participarea companiilor româneşti se face cu sprijinul Asociaţiei Române pentru Industria Electronică şi Software Timișoara (ARIES-TM) şi a Ministerului Economiei.

Postaţi un comentariu