Profit în creștere pentru Banca Transilvania

sursa foto: rtv.net

Prima jumătate a acestui an a adus profit în creștere pentru Banca Transilvania (BT). Astfel, profitul brut al băncii este de 209, 42 milioane lei, faţă de 193, 22 milioane lei, profit înregistrat în aceeași perioadă a anului trecut.

“Primul semestru a fost pentru Banca Transilvania conform cu estimările noastre de la începutul anului şi suntem încrezători că vom realiza bugetul asumat faţă de acţionari, pentru 2013. Am reuşit să realizăm un profit substanţial, chiar dacă în continuare contextul economic rămâne dificil. Vom continua să fim activi pe piaţă, să optimizăm modelul nostru de business şi, în acelaşi timp, să contribuim la revenirea economiei româneşti” – declară Horia Ciorcilă, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Băncii Transilvania, într-un comunicat de presă.

Profitul net are în schimb o creștere nesemnificativă, BT înregistrând 180, 19 milioane lei, față de 179, 62 milioane lei, profitul de anul trecut. De asemenea, veniturile operaționale sunt asemănătoare cu cele înregistrate anterior.

Banca Transilvania are un număr de 1, 68 milioane de clienți activi, față de cei 1, 56 de milioane care utilizau serviciile BT în 2012.

Distribuie:

Postaţi un comentariu