Primele cosmetice româneşti care conţin complexul Argilă-Gatuline, lansate de clujenii de la Farmec

Compania clujeană Farmec lanseaza gama ASLAVITAL Lift Instant – prima serie de produse din România ce conține Complexul Argilă-Gatuline, care acționeză în profunzime la nivelul tenului pentru un efect vizibil de întinerire încă de la primele utilizări.

Gama ASLAVITAL Lift Instant include produse inovatoare, hipoalergenice și fără parabeni:

Crema Lift Ultra-Activă conține o combinație unică de extracte și ingrediente naturale cu proprietăți antirid, care măresc elasticitatea pielii, regenerează și hidratează intens tenul matur. Extractul Gatuline Expressions, acidul ferulic și vitaminele A și E reduc liniile fine, ridurile, spoturile pigmentare și efectele nocive ale radiațiilor UV. Fito-hormonii vegetali stimulează procesele de regenerare celulară, în timp ce uleiurile naturale (untul de shea, uleiul de soia și squalane), argila, vitaminele și principiile active naturale contribuie împreună la emolierea și hidratarea pielii.
Crema Lift Intensiv – Contur ochi și buze combate eficient cearcănele și pungile de sub ochi, având un efect vizibil de netezire a ridurilor după numai o zi de aplicare. Crema Lift Intensiv protejează și hidratează buzele și zonelor din jurul ochilor, contribuind eficient la regenerarea celulară a acestora.
Serul Tratament Antirid este un gel fluid inovator, special conceput pentru tratamentul intensiv al feței și al zonelor mai expuse apariției ridurilor sau a semnelor de îmbătrânire. Acțiunea complexul Gatuline-Argilă, care oferă un efect decrispant instant și are proprietăți unice antirid, este potențată de acidul hialuronic și milicapsulele cu vitamina E. Împreună, acestea mențin gradul de hidratare al pielii, au proprietăți antioxidante, protejează împotriva radiațiilor UV și contribuie la atenuarea și amelioararea ridurilor după numai 10 zile de la utilizarea serului.

Gatuline Expression, un extract natural din planta Acmella Oleraceea, ajută la decrisparea instantanee a pielii și la blocarea contracțiilor spontane ale mușchilor feței pentru a reduce ridurile chiar din prima zi de aplicare. În plus, datorită conținutului bogat în minerale, argila contribuie la regenerarea, calmarea și remineralizarea oricărui tip de ten. Produsele din gama ASLAVITAL Lift Instant mai conțin și extractul de Boswellia Serrata, care are rolul a completa efectul de întinerire a pielii prin eliminarea cearcănelor și a pungilor de sub ochi, activarea circulației sangvine și efectul puternic antiinflamator.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul www.farmec.ro.
În prezent, produsele Farmec ajung pe toate continentele, în ţări din Europa, Asia şi America de Nord, unele dintre principalele pieţe fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite şi ţări din Europa, precum Ungaria, Spania, Italia sau Grecia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu