Peste 14.000 dintre clienţii Volksbank România au acceptat oferta de conversie a creditelor din franci elveţieni în lei sau euro

eepurl.com

Peste 14.000 dintre clienţii Volksbank România au acceptat până acum oferta de conversie a creditelor din franci elveţeni în lei sau euro. Oferta este valabilă până în 31 iulie, iar durata ei nu va fi prelungită după respectiva dată, anunţă printr-un comunicat Banca Transilvania, care a preluat reţeaua Volksbank România.

Persoanele care acceptă oferta până în data de 31 iulie, până la ora 17.30, se mai pot programa pentru semnarea efectivă a documentelor până în 17 august.

De la începutul campaniei, din 4 mai şi până în prezent, aproximativ 18.000 de clienţi VBRO, reprezentând peste 99% dintre cei vizaţi, s-au programat pentru a le fi prezentată oferta, iar 14.000 au acceptat condiţiile. 12.000 de persoane, reprezentând peste 70%, au semnat deja contractele de novaţie, iar ceilalţi clienţi urmează să semneze în zilele următoare.

Moneda preferată de clienţi pentru conversie este leul, peste 95% dintre clienţii care au acceptat oferta alegând această variantă. Oferta constă în următoarele: returnarea sumelor deja plătite de clienţii cu credite în CHF, în contul comisionului de risc, prin diminuarea creditului în sold şi reducere de 22, 5% pentru cei care acceptă conversia creditelor din CHF, aplicabilă la soldul creditului curent rezultat ca urmare a diminuării cu comisionul de risc/administrare plătit efectiv şi nerecuperat de clienţi până la data conversiei.

Postaţi un comentariu