JobShop 2014- târg de cariere la UTCN

În perioada 30 martie – 3 aprilie 2014, Organizaţia Studențească BEST din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, organizează la Casa de Cultură a Studenților, cea de – a XX-a ediție a târgului de carieră JobShop.

JobShop se adresează studenților Universității Tehnice din Cluj-Napoca, precum si studenților din celelalte universităţi clujene. Evenimentul reunește anul acesta 25 de companii din diverse domenii: Inginerie Electrică, IT, Construcții Civile, Construcții de Mașini, Industria Petrolieră și altele.

JobShop 2014 debutează duminică, 30 martie, prin desfăşurarea conferinţei „Cum să ajungi intern la o companie de succes?”, susținută de Sebastian Crișan, fost angajat la Facebook și Microsoft. Conferinţa este urmată de un workshop pe tema CV-urilor profesionale, menit să îi învețe pe studenți cum să-și pună în evidență cunoștințele si aptitudinile în fata reprezentanților companiilor pe care îi vor întâlni în zilele următoare și în viitor.

Luni, 31 martie și marți, 1 aprilie 2014 companiile participante la JobShop își vor expune standurile cu propunerile de angajare oferite studenților, unde vor fi prezentate oportunitățile legate de practica profesională, internship-uri și locuri de muncă. Studenții au posibilitatea de a interacționa direct cu mediul profesional prin prezentările făcute de firmele Fortech, National Instruments, Betfair, Schlumberger și Emerson, vizite la companiile HP Software, ISDC și Steelcase, precum și prin workshop-uri oferite de Tenaris și Betfair.

În zilele de miercuri 1 aprilie și joi, 2 aprilie 2014 firma Schlumberger, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii în industria de petrol şi gaze, oferă studenților posibilitatea de a participa la un interviu în urma căruia pot obține un job sau internship în străinătate.

 

Postaţi un comentariu