Eşti șomer în căutarea unui loc de muncă? Începe cu un curs de calificare!

Găsirea unui loc de muncă poate fi, adeseori, o provocare, mai ales dacă nu ai studii care să ateste competenţele tale. Asociaţia Inceptus România îţi oferă acum posibilitatea de a participa gartuit, prin intermediul proiectului “Mobilitate şi Inovare pentru Ocupare-MOVE”, la unul dintre următoarele două cursuri:

● Curs de Manager de Proiect (curs de perfecţionare, durată de 64 ore)
● Curs de competenţe în limbă străină- Limba Germană (curs de iniţiere – durată 60 ore)

Aceste cursuri de formare profesională sunt gratuite şi sunt autorizate de către Autoritatea Naţională pentru Certificări (ANC), absolvenţii obţinând un certificat recunoscut la nivel european.

Asociaţia Inceptus România organizează aceste cursuri pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi care provin din oricare din judeţele regiunii de Nord-Vest a ţării: Cluj, Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Maramureş, Satu Mare.

Te aşteptăm să te înscrii la oricare dintre cele două cursuri de formare profesională, trimiţându-ne un email la adresa mobilitate5.1@gmail.com sau 0742 683 873.
Locurile sunt limitate şi participarea se face în ordinea înscrierii.

Proiectul “Mobilitate si Inovare pentru Ocupare-MOVE” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Distribuie:

Postaţi un comentariu