Cursuri creative la Edge Academy

2D Animation, WEB + UI Design, Film Making, Digital Illustration și Visual Exploration. Sunt cursurile pe care Edge Academy le oferă, în această primăvară, celor care doresc să îşi dezvolte creativitatea.

2D Animation
Participanții la acest curs vor învăța tehnicile de culise ale animației 2D. La începutul cursului se va face o scurtă istorie a animației, continuând cu crearea unei animații bazate pe sunet, iar în ultimul curs fiecare participant va crea propriul său personaj animat.

animatie

WEB + UI Design
Participanții vor învăța practici prin care să poată înțelege mai bine nevoile unui utilizator pentru ca apoi să poată dezvolta wireframe-uri și interfețe vizuale care să ofere o experiență plăcută utilizatorului.

design

Film Making
Participanții vor fi ghidați prin experiența de a crea un scurt metraj. Vor învăța cum se construiește firul narativ al unei povești și care sunt tehnicile de editare pe care le pot utiliza pentru a reda mesajul cât mai convingător. Se va filma, se va povesti și se va edita, în așa fel încât la final fiecare să aibă experiența creării unui scurtmetraj.

video

Digital Illustration
Participantii vor învăța cum să găsească sau cum să-și ascută ideile și cum să le transforme în ilustrații. În consecință, vor schița pe hârtie, vor deprinde metode de dezvoltare a conceptului, vor crea concepte de ilustrație și vor pune în practică tot ce știu despre compoziție, iar la final vor dezvolta totul digital. La sfârșitul cursurilor, vor merge acasă cu ilustrații semnate de ei.

Edge Academy este o școală alternativă pentru domeniile creative, fiind promovate cursuri cu un echilibru între teorie și practică sunt în echilibru şi unde participanții se pot dezvolta atât profesional, cât și creativ.
Trainerii sunt persoane cu experiență în fiecare domeniu de câțiva ani, pasionați de ceea ce fac.
A treia serie a cursurilor Edge Academy își așteaptă cursanții începând cu 7 martie într-o locație din centrul Clujului.

Mai multe detalii despre cursuri, traineriși program găsiți pe www.edgeacademy.ro.

Până în 19 februarie, participanții care fac plata integrală a cursurilor beneficiază de o reducere de 10% pentru fiecare curs.
Proiectul Edge Academy este realizat de Asociația GROW, în parteneriat cu EuroGsm și Grolsch.

Postaţi un comentariu