Compania clujeană Life is Hard, dublu finalistă la European IT&Software Excellence Awards 2015

Erik Barna

Compania clujeană Life is Hard (fosta KL SOFTWARE) este singura companie care reprezintă România în finala ediției 2015 a competiției European IT&Software Excellence Awards, desfășurată în această perioadă la Londra. După ce în 2014 a intrat în finală pe lista celor mai buni furnizori de soluții IT cu impact în business, anul acesta compania a fost nominalizată pentru performanțele sale în cadrul a două noi secțiuni: Connected/Mobility Application Solution of the Year – cu soluția 24Routier – respectiv ERP/CRM/ Relationship Solution of the Year, cu soluția 24Broker.

„Dubla noastră nominalizare în 2015 la două categorii diferite în cadrul uneia din cele mai importante competiții paneuropene de IT pune în evidență obiectivul pe care Life is Hard și l-a asumat: prin soluțiile și produsele IT pe care le oferă, să susțină și să crească mediul de afaceri din România, construind împreună cu proprietarii de business-uri un mediu de afaceri curat, competitiv și puternic, care să aducă valoare României”, spune Erik Barna, CEO și fondator al companiei Life is Hard.

EIT&SEA 2015 - Finalist LogoProiectele dezvoltate de către echipa clujeană au beneficii concrete de business, care confirmă performanțele soluțiilor oferite, și sunt aliniate la cerinţele europene din domeniu.

24Routier este o soluție de referință pentru managementul activității de transport rutier de persoane pe rute naționale și internaționale, putând fi accesată cu ușurintă de pe smartphone și/sau tabletă, pentru a avea acces în timp real la informațiile de transport necesare. Aplicatia este modulară și permite analiza și interpretarea inteligentă a datelor, de la emiterea de bilete, până la supraveghere video și monitorizarea orelor de îmbarcare, a abaterilor de traseu și emiterea online de bilete si eticketing.

Cea mai complexă și completă implementare a soluției s-a realizat în cursul anului trecut, la compania de transport Tabita Tour, membră a grupului de firme Filadelfia Group, asigurând o bună funcționare a flotelor și managamentul relației cu clienții pentru un număr de peste 80 de mașini cu curse interne și internaționale. 24Broker este cea mai utilizată platformă folosită de brokerii de asigurări din România și urmărește întregul circuit al unei polițe, de la intrarea în gestiunea brokerului, până la întoarcerea ei la societatea de asigurări emitentă. Aplicația furnizează managerului un control în timp real al activității, minimizează cheltuielile operaționale cu forța de vânzări și permite activarea modulelor de care are nevoie un broker pe măsură ce business-ul său se dezvolta. De la lansare (2007) și până în prezent, valoarea primelor de asigurare subscrise prin intermediul 24Broker depășește 750 de milioane euro, cu peste 100.000 de polițe emise lunar.

Citiți și:

Distribuie:

Postaţi un comentariu