Clujul va avea o nouă hyperclinică

Cel mai mare operator privat de servicii medicale din România, Medlife, va deschide la Cluj-Napoca o hyperclinică. Investiţia va fi finalizată în a două jumătate a acestui an.

Aceasta după ce compania va in augura noile clinici performante de la Galaţi şi Iaşi. “Deşi au trecut 20 ani de la startul investiţiilor în unităţile private de sănătate din România, niciunul dintre operatorii de calibru nu a reuşit să aibă acoperire în toate zonele istorice, cu atât mai puţin în toate oraşele cu peste 250.000 de locuitori. În calitate de lider al pieţei de servicii medicale private ne-am propus să atingem acest obiectiv şi să devenim primul operator medical cu acoperire naţională. Deja am demarat investiţii în două hyperclinici din Galaţi şi Iaşi, acestea urmând să fie inaugurate în prima jumătate a acestui an. Programul de investiţii va continua şi în a doua parte a anului, când ne propunem să finalizăm celelalte clinici din Constanţa şi Cluj-Napoca. De asemenea, suntem în discuţii avansate pentru a continua extinderea agresivă la nivel naţional şi în anii următori”, a declarat,   Mihai Marcu, preşedintele CA al MedLife, potrivit Mediafax.

Investiţiile în cele patru noi clinici se ridică la 4 milioane euro, iar compania estimează că va ajunge la afaceri de 83 milioane euro.

Distribuie:

Postaţi un comentariu