Clujul găzduieşte a doua ediţie a Forumului de Afaceri româno-maghiar

Oameni de afaceri români şi maghiari se întlnesc astăzi la Cluj-Napoca pentru a participa la a doua ediţie a Forumului de afaceri româno-maghiar. Evenimentul are loc la sediul Facultăţii de Studii Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) şi este organizat de primăria Cluj-Napoca şi Consulatul General al Ungariei la Cluj, cu sprijinul Consiliului Judeţean Cluj, al Camerei de Comerţ şi Industrie Cluj, al Camerei de Comerţ si Industrie Româno-Maghiare Karpatia şi al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor.

Evenimentul va fi deschis oficial la ora 14.00, în cadrul unei sesiuni plenare în care vor rosti discursuri pro-rectorul UBB Mihaela Luţas, consulul general al Ungariei la Cluj,  Magdo Janos, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca,  Horvath Anna şi presedintele Consiliului Judeţean Cluj,  Horea Uioreanu. Vor urma trei prezentări având ca teme Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2014-2020, suportul profesional pentru accesul pe piaţă a întreprinderilor mici şi mijlocii şi rolul clusterelor în economia modernă.

Începând cu ora 16.30, discuţiile vor continua în trei paneluri: industria construcţiilor, protecţia mediului şi dezvoltarea utilităţilor publice, transport de marfă şi logistică. Forumul include şi o serie de întâlniri directe între reprezentanţii firmelor participante.

Scopul conferinţei este de a oferi oamenilor de afaceri români şi maghiari participanţi posibilitatea de a se întâlni, de a face schimb de experienţă, de a-şi lărgi sistemul de relaţii economice, şi implicit de a găsi noi posibilităţi de investiţie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu