Chartere cu plecare din Cluj către destinatii din Grecia, Turcia și Spania

Turiștii vor putea pleca din acest sezon către destinațiile favorite din Creta, Corfu, Rhodos, Antalya și Palma de Mallorca direct de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj. Agenția de turism Christian Tour anunță relansarea charterelor cu plecare din Cluj-Napoca către aceste destinații de vacanță.

“Ca urmare a cererii mari, dar și pentru a veni în întâmpinarea turiștilor din zona Ardealului, am ales să continuăm să operăm zboruri de pe Aeroportul din Cluj. Astfel, în perioada 1 iunie-2 octombrie a.c ne așteptăm ca de pe Aeroportul din Cluj să călătorească cu charterele agenției noastre peste 11.000 de turiști din localitate sau din orașele apropiate, ” declară Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Pentru zborurile charter cu plecare din Cluj-Napoca către destinații din Grecia, Turcia și Spania transferul este gratuit, turiștii au asigurată asistență turistică la îmbarcare dar și la destinație. De asemenea, pentru turiștii din: Sibiu, Alba Iulia, Turda, Târgu Mureș, Bistrița, Satu Mare, Baia Mare, Deva și Oradea, agenția oferă transferuri către charterele din Cluj. Toate charterele sunt directe, fără escală. În ceea ce privește frecvența, atât zborurile, cât și autocarele sunt planificate la o plecare per săptămână, cu excepția charterului cu autocarul către Bulgaria care are 2 zile de plecare/săptămână.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu