BT a inaugurat Sucursala Italia

Banca Transilvania, singura bancă românească din Italia, a inaugurat oficial Sucursala BT Roma. La evenimentul a participat şi Excelenţa Sala, Dana Constantinescu – Ambasadorul României în Italia care a tăiat panglica inaugurală alături de Horia Ciorcilă – Preşedintele Consiliului de Administraţie BT, Roberto Marzanati – Vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al băncii şi Omer Tetik – directorul general BT.

“Ideea extinderii băncii noastre în Roma s-a născut anul trecut, în primăvară. Aceasta a fost primită cu entuziasm de toata lumea – de la acţionari, la angajaţi. Iată că, la câteva luni de la acel moment, vedem că ideea s-a materializat. Sperăm ca în Italia să avem succesul din România. Să fie într-un ceas bun!”, a spus Horia Ciorcilă. De asemenea, Omer Tetik a afirmat, în cadrul discursului său că “Italia este o piaţă nouă pentru noi, o provocare. Românii de aici au, de acum înainte, prin Banca Transilvania, banca lor”.

Mesajul Ambasadorul României în Italia, în cadrul Guest Book-ului evenimentului a fost următorul: “Bun venit la Roma şi mult succes primei bănci româneşti în Italia, Banca Transilvania. Afaceri cât mai profitabile pentru bancă, pentru clienţii români şi cei italieni”.

Banca s-a bucurat, la inaugurare, de prezenţa unor oficialităţi locale, colaboratori, clienţi – români şi italieni.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu