Vacanță pe litoralul românesc. Stațiunea Neptun

Plaja Neptun/Sursa foto: pozeconstanta.ro

Marea Neagră este întotdeauna o opțiune bună pentru o vacanță liniștită și frumoasă. Una dintre cele mai frumoase părți ale litoralului este stațiunea Neptun.

Neptun este una dintre cele șase stațiuni de pe litoral situate în arealul Comorova din raza orașului Mangalia. Olimpul, reprezintă cartierul nordic al stațiunii Neptun.

Stațiunea Neptun se află in extremitatea sud-estică a României, în pădurea Comorova, pe țărmul Mării Negre, la 7 km nord de orașul Mangalia și la 36 kilometri de Constanța.

Plajă curată și nenumărate atracții

Pe lângă plaja curată și nisipul fin din această stațiune, turiștii se pot bucura de nenumăratele atracții existente aici.  Teatrul de Vară, Bazarul Neptun, debarcaderul, terenurile polivalente de sport, două terenuri de minigolf, parcul de distracții, facilitățile pentru sporturi nautice, lacurile Neptun și zecile de tarabe de pe marginea drumului sunt doar câteva dintre locurile care trebuie văzute în stațiunea de la malul Mării Negre.

Plajele amenajate sunt locul unde mii de turiști petrec ore în șir la plajă, cea mai frumos amenajată dintre ele fiind plaja La Steaguri, care este „patronată” de un post de radio care menține atmosfera în timp ce baldachinele oferă un confort deosebit. De menționat este că aceasta este singura plajă care are baldachine. Alte locuri amenajate sunt Plaja Siam Beach sau Plaja Sara (plaja privată).

Pentru a închiria un șezlong trebuie să scoți până la 20 de lei din buzunar, iar relaxarea supremă – un masaj -, îți scoate din buzunar până la 30 de lei.

Nenumăratele restaurante aduc oferte de toate tipurile clienților, iar preparatele din pește reprezintă atracția principală în rândul gurmanzilor. Bineînțeles, există și oferte de tip fast-food sau așa zisele „împinge tava” care sunt cele mai căutate din cauza prețurilor scăzute.

Stațiunea are și „night life” – nu atât de colorată ca în Costinești sau Mamaia -, dar cluburile Bonton și Vision stau la dispoziția tuturor cu muzică bună până în zorii zilei.

Poți face o tura a stațiunii cu șalupa pe mare sau cu bicicleta pe uscat și poți să te bucuri de populara „banană” sau de sky jeturile puse la dispoziția tuturor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu