Scena Verde prinde din nou viață

Scena Verde

Societatea Culturală Filarmonia invită clujenii la cel de al doilea eveniment care se va desfășura pe Scena Verde. Spectacolul „Guilty for TANGO” va avea loc marți, 4 august, de la ora 20:30 în Cadrul Iulius Parc.

Citiți și: Foto/ Scena Verde s-a lansat la apă! Sute de clujeni, la concertul inaugural

Evenimentul susţinut de cvartetul de coarde Medley din Cluj-Napoca în cadrul Concertelor Philharmonia Napocensis la Scena Verde, aduce în faţa publicului meloman un program de tango. Cei patru muzicieni profesionisti Morvay Victoria, Mester Kinga, Bucovesan Florin şi Fabian Attila  aflaţi în componenţa acestui cvartet, sunt membri ai Orchestrei Operei Maghiare din Cluj-Napoca, fiind reuniţi de pasiunea comună de a descoperi şi promova muzica de bună calitate, în forme diverse.

Repertoriul amplu pe care ansamblul îl posedă, va da ocazia cunoscatorilor genului să recunoască în progamul spectacolului din 4 august, o pleiadă de compozitori celebrii de tango, ca: Abreu, Anderson, Barosso, Bregovich, Boulanger, Bundrett, Dominguez, Farres, Ferrao, Francini, Gade, Gardel, Gardel, Lara, McLean, Moraes, Penella, Petersbursky, Press, Rodriguez, Santoler, Stroh, Sting-Morres, Stone, Velazquez, Vezzoli, Villoldo, şi bineînţeles Astor Pantaleón Piazzolla.

pe 30 mai 2015, sute de clujeni au fost prezenți la lacul din Gheorgheni să asiste la primul concert în aer liber pe o scenă plutitoare din oraș, concert prilejuit de inaugurarea Scenei Verzi un proiect al Societății Culturale Filarmonia.

Citiți și: Paradoxul clujean: la PET-uri înainte, la PETrecere înapoi. Pregătirile pentru inaugurarea Scenei Verzi sunt în toi

Distribuie:

Postaţi un comentariu