Record de 33.000 de bilete vândute în 15 ore: violonistul André Rieu anunță al patrulea concert în România

André Rieu anunță primul concert în Cluj-Napoca

Cu 33.000 de bilete vândute în numai 15 ore – cea mai rapidă vânzare a unui eveniment André Rieu înregistrată vreodată, violonistul anunță al patrulea concert în Capitală, care va avea loc joi, 11 iunie 2015.

Datorită cererii fără precedent pentru cele trei concerte André Rieu anunțate până în prezent, un al patrulea este programat să aibă loc joi, 11 iunie 2015, în Piața Constituției din Capitală.

„Dragii mei prieteni din întreaga Românie, vă salutăm din Marea Britanie, unde ne aflăm în turneu. Am aflat vești extraordinare. Sunt atât de fericit și de nerăbdător să pot veni în minunata voastră țară, nu numai pentru un concert, ci pentru mai multe. Numai entuziasmul și bucuria voastră au făcut posibil acest lucru ! Am primit nenumarate solicitări și încercăm cu tot sufletul să le putem onora și să vă răsplătim încrederea. Ne vedem curând! Cu multă dragoste, André”, le spune violonistul fanilor din România.

Biletele pentru cel de-al partrulea concert André Rieu, din 11 iunie 2015, sunt disponibile în rețeaua Eventim și prin partenerii autorizați.

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu