QuartFest: Simfonie de cvartete în Parcul Central

Spectatorii pasionați de muzică clasică, jazz, dar şi coveruri ale unor piese din ultimii ani sunt așteptați în Parcul Central din Cluj-Napoca, în perioada 28-30 august 2015 unde va avea loc  Festivalul QuartFest, singurul eveniment dedicat cvartetelor de coarde din România.

În cele trei seri dedicate evenimentului, de la ora 19:00, vor concerta cvartete românești cunoscute la nivel național și internațional. QuartFest este primul festival din România și printre puținele din Europa care unește cvartetele de coarde și promovează muzica de cameră într-un spațiu mai puțin obișnuit.

La cea de a doua ediție a festivalului vor participa: Grazioso (Târgu-Mureș), Eufonia String (Cluj-Napoca), Vates Quartet (Cluj-Napoca), Arpeggione (București), Artes Quartet (Iași), Chromatic (București), Four Seasons (Cluj-Napoca), Napocensis (Cluj-Napoca) Rua (Cluj-Napoca.

Evenimentul este organizat de către Asociația Teatrul Imposibil și va fi găzduit în Parcul Central al orașului, la Casino – Centrul de Cultură Urbană. Accesul la spectacole este liber.

Pentru mai multe detalii urmăriți pagina de aici.

Distribuie:

Postaţi un comentariu