Noaptea Porților Deschise la Teatrul Național: întâlniri cu actorii, concerte și stand-up comedy

Foto arhivă: Dan Bodea

A patra ediţie a evenimentului anual Noaptea Porților Deschise va avea loc în data de 17 decembrie, între orele 18:00 şi 01:00, la Teatrul Național din Cluj. Astfel, timp de șase ore publicul va putea interacționa cu o parte dintre actorii teatrului și va putea asista la concerte sau la alte evenimentele propuse pe durata serii. O noutate în acest an va fi o proiecție de film care reunește răspunsurile vizitatorilor teatrului în fața camerei de filmat, cu privire la gândurile și sentimentele lor față de teatru și nu numai, „un experiment” realizat în cadrul Zilei Porților Deschise din luna martie a acestui an.

Accesul la evenimente este gratuit. 

Program:

Scena mare

18:00 – 20:00
VALS și SWING – Atelier de dans, susținut de Dina Pop
20:00 – 20:20
DEMONSTRAŢIE cu participanţii la atelierul MIM versus CLOVN, condus de Silvius Iorga şi Tudor Lucanu, acompaniament muzical live: Mihnea Blidariu. Atelierul va avea loc pe data de 17 decembrie 2015, între orele 16:00 – 19:00, pe baza înscrierii, în limita a 20 de locuri disponibile. Participanţii vor fi invitaţi să îşi aducă cu ei haine de mişcare. Cei interesaţi se pot înscrie pe adresa atelier@teatrulnationalcluj.ro, până la data de 15 decembrie 2015, inclusiv.
20:30 – 20:55
CABINA DE FILM – proiecţie de film
Filmul reuneşte interviurile care au fost realizate în cadrul evenimentului ZIUA PORŢILOR DESCHISE la Teatrul Naţional Cluj-Napoca, la ediţia din 27 martie 2015. Proiectul, denumit de noi Cabina de film, i-a invitat pe cei care au vizitat teatrul în acea zi să intre în cabina noastră şi să răspundă unor întrebări, în faţa camerei de filmat. 63 de participanţi au dorit să răspundă întrebărilor noastre. Scopul principal al experimentului nostru a fost de a ne apropia de spectatori, prin invitaţia de a împărtăşi cu noi gândurile, sentimentele şi emoţiile lor, dar şi de a avea o mărturie a acestei întâlniri, pe care acum o împărtăşim cu dumneavoastră.
21:00 – 21:50
SESIUNE DE ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI cu actori ai Teatrului Naţional Cluj-Napoca: Irina Wintze, Angelica Nicoară, Radu Lărgeanu, Matei Rotaru.
22:00 – 22:50
Concert: Grupul IZA din Maramureș
23:00 – 23:50
Lansare de disc: CÂNTECE DE IARNĂ – prezintă Ion Mureșan
CONCERT cu Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu, Cristian Rigman
00:00 – 01:00
ÎȚI PROMIT CĂ… – STAND-UP COMEDY cu Dragoş Pop

Foaier, rang II
18:00 – 20:00
ANIMART – TEATRUL OBIECTELOR, TEATRUL DE HÂRTIE – atelier condus de Filip Odangiu

18:00 – 20:00
CONSTELAȚII DE HÂRTIE – atelier de desen cu Paul Mureşan

Rotondă
20:00 – 22:00
THEATRE TRIVIA – concurs pe echipe, pe bază de încriere. Echipele, formate din minim 2 şi maxim 5 persoane, se pot înscrie la adresa trivia@teatrulnationalcluj.ro, până la data de 15 decembrie 2015, inclusiv.

Pe toată durata evenimentului (18:00 – 01:00):

Foaier rang II (in zona barului)
– TÂRG DE CRĂCIUN cu obiecte realizate de copii cu dizabilităţi (Asociaţia Derzelas
– Decoraţiuni de Crăciun și bijuterii hand-made

Foaier rang II (bar)
Caricaturi la cerere realizate de Caricaturi la Cornet

Foaier, rotondă
Cafeneaua Doamna T

Pentru siguranţa spectatorilor şi a evenimentului, accesul se face numai în limita locurilor disponibile. Teatrul Naţional Cluj-Napoca îşi rezervă, astfel, dreptul, de a nu permite intrarea în sală a spectatorilor după ce numărul maxim de locuri disponibile a fost ocupat.

Postaţi un comentariu