Muzeul Etnografic al Transilvaniei, certificat de TripAdvisor

Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj Napoca a primit Certificatul de Excelenţă TripAdvisor 2013. Distincţia se oferită în urma evaluărilor şi preferinţelor utilizatorilor celui mai mare site de turism din lume,  tripadvisor.com.

Premiul răsplăteşte excelenţa serviciilor în domeniul ospitalităţii şi este acordat doar instituţiilor care obţin, în mod constant, aprecieri deosebite din partea vizitatorilor şi turiştilor TripAdvisor. Un aspect deosebit de important în acest context îl reprezintă faptul că doar 10% dintre cele mai performante companii listate primesc anual această distincţie.

 „Câştigarea acestui premiu internaţional reconfirmă poziţionarea Muzeului Etnografic al Transilvaniei în topul celor mai performante instituţii culturale din România. De altfel, în sprijinul acestei afirmaţii vin atât calitatea serviciilor oferite, confirmată în repetate rânduri şi răsplătită inclusiv prin acest premiu internaţional, cât şi numărul de vizitatori în continuă creştere şi care a ajuns anul trecut la peste 54.000 de persoane” a declarat Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, instituția în subordinea căreia se află Muzeul.

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu