Luna septembrie vine cu o expoziție de mandala la Turnul Croitorilor

Simona-Elena Bernat va expune la Turnul Croitorilor o colecţie de 12 mandale, intitulată „Comoara sensului”. Expoziția se va desfășura pe toată durata lunii septembrie, iar vernisajul va avea loc marţi, 3 septembrie 2013, de la ora 18.00.

„Comoara sensului” suprinde grafic 12 poveşti de viaţă. Autoarea a pornit de la o listă cu 12 persoane, pe care le-a rugat să reflecteze la cel mai dificil moment din existenţă şi să identifice valoarea și convingerea ce le-a ajutat să treacă prin situaţia respectivă. Cele 12 valori-simbol au fost redate în 12 mandale elegante, desenate cu alb, auriu şi argintiu pe fond negru, pentru a evidenţia drumul căutării de sens de la întuneric, confuzie spre lumină, claritate.

Cu ocazia acestei expoziții, la etajul 1 al aceleiaşi locaţii, Simona Bernat re-expune şi colecţia din 2012: „Mandala şi educaţia subtilă pentru valori”, care are ca public ţintă profesorii şi familiile.

Lucrările pot fi vizitate pe toată durata lunii septembrie, de luni până vineri între orele 10.00 şi 20.00, iar sâmbăta şi duminica între orele 10.00 şi 18.00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu