Expoziția de toamnă LEGO revine de astăzi la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Foto arhivă: Dan Bodea

Ca în fiecare an, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, împreună cu Asociația Brickenburg invită pasionații de Lego, în perioada 5 – 10 octombrie, la tradițională Expozitie Brickenburg, Ethnologia Galactica. Expoziția este dedicată nu doar fanilor sistemului LEGO(R), ci si tuturor celor curioși să exploreze universuri atrăgătoare edificate din celebrele cărămizi sau surprinse de artiști fotografi, se precizează în comunicatul transmis presei.

Construcții de dimensiuni impresionante sau modeste, însă de o complexitate admirabilă, realizate din arhicunoscutele piese sau lucrări din domeniul Toy Photo, realizate de membri ai LUG-urilor Brickenburg – Romania, LEBGO – Bulgaria și Les Briques en Folie – Franța, vor propune publicului călătorii imaginare care se adresează tuturor vârstelor.

Lucrările prezente în expoziție acoperă o vastă plajă de stiluri de construcție și teme, subiectele acestora pornind din epoca jurasică, acoperind contemporaneitatea, ajungând până la era spațială și explorând diverse lumi fantastice.

Expoziția Ethnologia Galactica este inclusă în calendarul oficial al evenimentelor organizate de LEGO(R) Users Groups recunoscute la nivel de ambasador și constituie una din cele mai importante manifestări ale genului din Europa.

Vizitarea expoziției se poate face cu respectarea regulilor special impuse în starea de alertă, perioada, orarul și regulile de vizitare putându-se modifica în funcție de actele normative incidente.

Locație: Muzeul Etnografic al Transilvaniei, str. Memorandumului nr. 21
Perioada: 5 – 10 octombrie
Orar: 5 – 9 octombrie orele 11.00. – 19.00; 10 octombrie – orele 11.00. – 17.00.
Preț bilet – 5 lei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu